Haberler

Doğru Yol Partisi'nden Ticaret Borsası'na Ziyaret

Doğru Yol Partisi (DYP) Heyeti, Diyarbakır Ticaret Borsası (Dtb) Başkanı Fahrettin Akyıl'ı Makamında Ziyaret Ederek, Bölgenin Tarım Alanında Yaşadığı Sorunlar ile İlgili Fikir Alışverişinde Bulundu.

Doğru Yol Partisi (DYP) heyeti, Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Fahrettin Akyıl'ı makamında ziyaret ederek, bölgenin tarım alanında yaşadığı sorunlar ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

DYP Genel İdare Kurulu Üyesi ve Tarım Komisyonu Başkanı Cevher Cevheri, DYP Merkez Karar ve Tarım Komisyonu Üyesi Zekai İlter, DYP İl Başkanı Galip Ensarioğlu, DYP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarım Komisyonu Üyesi Silvan İlçe Başkanı Suna Kepoğlu, DTB Başkanı Fahrettin Akyıl'ı makamında ziyaret etti. DTB Başkanı Fahrettin Akyıl ve Yönetim Kurulu Üyesi Erkut Temiz ile görüşen heyet, bölgenin tarım alanındaki sorunlarını masaya yatırdı.

"Türk çiftçisini; sağlıklı gıda üreten, yüksek verim alan, teknoloji kullanan, sadece kendi halkını değil, diğer ülkelerin insanlarını da besleyen bir konuma getireceğiz" diyen Cevheri, sözlerini şöyle sürdürdü: ''DYP olarak Türk tarımının temel meselelerine bakış açımızı ve çözüm önerilerimizi vatandaşlarımıza anlatmak, parti teşkilatımızla bu konularda istişarelerde bulunmak üzere memleketimizi karış karış geziyoruz. Bu çalışmalarımız esnasında tarımın bölgesel sorunlarını da yerinde görme fırsatını da bulmaktayız. Tarımla ilgili resmi ve özel kuruluşlara ziyaretler yaptığımız gibi, üreticilerle de doğrudan görüşmeler yapıyor, onları tarlalarında, bahçelerinde, seralarında, ahırlarında, kümeslerinde, kovanların başında buluyoruz. Biz Doğru Yol Partisi olarak, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da çiftçilerimizi hak ettikleri itibarlı yere oturtacağız. Tarımı gerçek anlamda destekleyeceğiz. Bu konuda çok somut projelerimiz var. Bitkisel üretimiyle, hayvancılığıyla su ürünlerini avcılığı ve yetiştirmeciliğiyle, arıcılığıyla, seracılığıyla, tarıma dayalı sanayi kuruluşlarıyla Türk tarımını bir bütün olarak kucaklayacağız. Bunu yapacak kadrolar Doğru Yol Partisi'ndedir. Daha da önemlisi bu niyet ve kararlılık sadece bizde vardır. Türk çiftçisi geçmişte en iyi günlerini DYP, AP ve DP dönemlerinde yaşamıştır. Bu anlamda sicilimiz de parlaktır".

(ME-EST-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title