Haberler

Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi "Gördüm" sergisiyle kapılarını açacak

Güncelleme:

Çankaya Belediyesi Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi, otizmli Mehmet Ozan Ahi'nin ilk kişisel sergisi "Gördüm" ile 2 Şubat'ta kapılarını açacak.

Çankaya Belediyesi Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi, otizmli Mehmet Ozan Ahi'nin ilk kişisel sergisi "Gördüm" ile 2 Şubat'ta kapılarını açacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Ahi'nin sergisi, dijital dünyada otizmi ve sanatı bir araya getirecek.

Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde 2 Şubat'ta açılacak "Gördüm" adlı kişisel sergi, 23 Şubat'a kadar gezilebilecek.

Sanat merkezi, 4-25 Şubat tarihlerinde ise "Macarların Tasarımları Türkiye'de" adlı sergiye ev sahipliği yapacak.

Macaristan ve Türkiye'den araştırmacı ve akademisyenlerin iş birliğiyle hazırlanan sergi, Macaristan'dan Tungsram'ın desteğiyle gerçekleştirilecek. Sergi, Osmanlı İmparatorluğu'nun son döneminden Cumhuriyet'in ilk dönemine, Türkiye'de Macar mimarların gerçekleştirilmemiş projelerinden oluşuyor.

"Orta Rota", "Yaralı Bilinç" ve "Yemek Fragmanları" sergileri 24 Şubat'a kadar gezilebilecek

Yılın ilk günlerinden bu yana Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde sanatseverlerle buluşan Balıkesir Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrencilerinin hazırladığı karma sergi "Orta Rota" da 24 Şubat'a kadar açık kalacak.

Modernleşememiş toplumlardaki bireyin çelişkilerine odaklanan Sadık Arslan'ın "Yaralı Bilinç", Ayşegül Türk'ün "Yemek Fragmanları" sergileri de 24 Şubat'a kadar sanatseverlerle buluşacak.

Zülfü Livaneli Kültür Merkezi ise 12-26 Şubat tarihlerinde Deniz Koşar'ın "Madde(siz)" sergisine ev sahipliği yapacak.

Çankaya Belediyesi yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde kapanan faaliyetler nedeniyle zor durumda kalan sanatçılara destek olmak amacıyla sanal ortamda birçok etkinliği de sanatseverlerle buluşturuyor.

Bu kapsamda, çocuk oyunları, mini konser, illüstrasyon, pandomim, kukla ve karikatür atölyeleri ile çocuk yogası gibi etkinliklerden oluşan "Tatilde Şenlik Var" programı YouTube kanalında tatil boyunca izlenebilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Çankaya Belediyesi Macaristan Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title