Haberler

Diyarbakır'da iki grup arasında silahlı, sopalı kavga: 2 ölü, 15 yaralı

Güncelleme:

Diyarbakır'da pazarcılar ve kıraathane işletmecileri arasında çocukların tartışması nedeniyle silahlı ve sopalı kavga çıktı. Olayda 2 kişi hayatını kaybederken, 5'i ağır 15 kişi yaralandı. Ayrıca olay yeri ve hastane çevresine güvenlik güçleri adeta etten duvar ördü.

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi salı pazarında meydana gelen olayda, pazarcılar ve kıraathane işletmecileri arasında çocukların kavgası nedeniyle tartışma çıktı.

15 KİŞİ YARALANDI

Tartışma kısa sürede taşlı, sopalı ve silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 2 kişi hayatını kaybederken 5'i ağır 15 kişi yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda 112 sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından çevredeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

POLİS, OLAY YERİ VE HASTANE ÇEVRESİNDE GÜVENLİK DUVARI OLUŞTURDU

Olayla ilgili geniş çapta inceleme başlatılırken, olay yeri ve hastane çevresine güvenlik güçleri adeta etten duvar ördü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Diyarbakır Haberler

500

Yorumlar (2)

Abdullah Atik:

Allah bİzleri bu cahillerden korusun ..

119
5
yanıtYanıtla
Basralı Hasan :

Herşeyi şiddetle kanla çözmeye çalışan zavallı insanlar zümresi ,fakat acı tafarı bunu kabulde etmiyorlar.Öldürsünler bakalım biraz azalırlar.

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title