Haberler

    Disney'in Star Wars: Commander Oyunu İpad İçin Çıktı

    Star Wars ve/veya Clash of Clans sevenlere müjde!

    Star Wars ve/veya Clash of Clans sevenlere müjde! Disney yeni Star Wars: Commander mobil oyununu iPad için piyasaya sürdü.

    Eğlence devi Disney, Star Wars için tüm telif haklarını, yaratıcısı George Lucas'ın şirketi Lucasfilm ile birlikte satın alınca, filmlerin hayranları epey üzülmüştü. Disney'in, Star Wars evrenine hakettiği ilgiyi göstermeyeceğini, ciddiye almayacağını ve sulandıracağını düşünüyorlardı.

    Disney'in Star Wars evrenini satın aldıktan sonra ilk yaptığı hareket, filmlerin dışında oyunlar ve romanlarda anlatılan "Expanded Universe" (Genişletilmiş Evren) bölümlerini komple ortadan kaldırmak oldu. Böylece ilk altı filmi, hiçbir romana veya ek kaynağa bağlı kalmadan istediği gibi değiştirip, yeni filmler çekebilecekti. Ardından da beklenen yedinci film duyurusu yapıldı.

    Ama Disney'in işi orada bitmedi tabii, şimdi yavaş yavaş satın almanın etkilerini görüyoruz. Örnek olarak şimdi elimizde çok popüler mobil oyun Clash of Clans'in kopyası olan Star Wars: Commander var. Örnek alınan oyun kadar başarılı olup olmayacağını göreceğiz ama tabii ki bu oyunun arkasında Star Wars'un tanınan ve sevilen karakterleri ve hikayeleri var.

    Star Wars: Commander oyunu, dördüncü ve altıncı filmin geçtiği zaman aralığında oynanıyor. Bir kiralık asker ekibinin yönetimini devralıyoruz ve Tatooine gezegeninde bir üs kuruyoruz. Womp Rat ve Sand People temizliği görevlerinden sonra hem İmparatorluk, hem de asiler bize yaklaşıp güçlerini birleştirmeyi öneriyorlar. Bu noktada iki taraftan birini seçip, üssümüzü ve güçlerimizi geliştirmeye, büyütmeye ve seçtiğimiz taraf adına görevlere gitmeye başlıyoruz.

    Oynanış, üs kurma ve görev mantığı aynı Clash of Clans gibi olan bu iPad oyunu, Star Wars hayranlarını uzun süre oyalayacaktır. Star Wars: Commander oyununu buraya tıklayarak App Store'dan hemen ücretsiz olarak iOS cihazlar için indirebilirsiniz.

    Ayrıca Star Wars meraklıları filmlerin ünlü sahnelerini istedikleri gibi yeniden çekmelerine fırsat veren, ve bu linkte bulacakları "Star Wars Scene Maker" oyununu da kaçırmasınlar.

    The post Disney'in Star Wars: Commander Oyunu iPad İçin Çıktı appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    George Lucas İpad Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title