Haberler

Diskalifiye Edilen Serhan Efe: Yemekteyiz'de Her Şey Kurgu!.

Güncelleme:

İzdivaç'lardan sonra Yemekteyiz programına da 'kurgu' suçlaması geldi! RTÜK bu işe ne diyecek?

Şarkıcı ve oyuncu Serhan Efe, TV8'de yayınlanan 'Yemekteyiz' programına katılmıştı. Yer aldığı bölümlerin en dikkat çeken isimlerinden biri olan Serhan Efe, ara sıra ilginç çıkışlarıyla da dikkat çekiyordu. Geçtiğimiz günlerde programın sunucusu Onur Büyüktopçu'nun, Serhan Efe'ye 'diskalifiye' olduğunu belirtmesi ise, herkesi şaşkına uğratmıştı. Yarışmadan apar topar gönderilen Serhan Efe, magazinn.com'a konuştu ve 'Yemekteyiz' programında her şeyin bir kurgudan ibaret olduğunu, hatta yarışmacılara neler söylemesi konusunda telkinde bulunulduğunu iddia etti. Genç şarkıcı, "İçeride dönen pislikler çok kötü" diyerek de yapım ekibini suçladı!


'YEMEKTEYİZ'DE "KURGU SKANDALI" İDDİASI! RTÜK BU İŞE NE DİYECEK?

Serhan Efe, "Yemekteyiz programının perde arkasında çok ilginç oyunlar dönüyor. İnsanları oynatıyorlar ve istedikleri puanları veremiyorlar. Masa sürekli kurgu üzerine kurulu. İçeride dönen pislikler çok kötü" şeklinde konuşarak programın sunucu Onur Büyüktopçu ve yapımcılarına sert ithamlarda bulundu. Daha önce izdivaç programlarının da kurgudan ibaret olduğu ve izleyicilerin kandırıldığı öne sürülmüş, RTÜK de yaptığı araştırmaların ardından, TV kanallarından o programların yayından kaldırılmasını istemişti. Bakalım, 'Yemekteyiz' ekibinden bu şok suçlamalara ne yanıt gelecek?

Kaynak: Bültenler / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

Ertunç fert:

dogru olabilir ama kesin hükümlü olmamak gerekir.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title