Haberler

Diş hekimini linç ettiren tecavüz iddiasında yeni perde! Klinikteki görüntüler ortaya çıktı

Güncelleme:

İstanbul Kadıköy'de bir diş hekimi, yanında çalışan yabancı uyruklu kadının tecavüz iddiası üzerine çevredeki vatandaşlar tarafından darbedildi. Konuyla ilgili inceleme yapan ekipler tecavüz iddiasının asılsız olduğunu belirledi. O anlara dair güvenlik kamera görüntüleri de iddianın asılsız olduğunu ortaya çıkardı.

Kadıköy'de 15 Mayıs günü, Türkmenistan uyruklu temizlik görevlisi bir kadın terasa çıkıp tecavüze uğradığı söyleyerek yardım istedi. Sesleri duyan mahalle sakinleri binanın önünde toplandı. Diş hekimi ve kadın binadan çıkarken kalabalıkla karşılaştı. İddiaların odağındaki diş hekimi linç edilmek istendi.

İNCELEME SONUCU GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Konuyla ilgili inceleme yapan ekipler tecavüz iddiasının asılsız olduğunu belirledi. Sorguya alınan diş hekimi ifadesinde, temizlikçi kadının kendisinden para istediğini vermeyince de iftira attığını söyledi.

KAMERA GÖRÜNRÜLERİ DE DOĞRULADI

Diş hekiminin bu ifadesini, daha sonra ortaya çıkan klinik güvenlik kamerası da doğruladı. Görüntülerde diş hekiminin, tartışma sırasında kadının cep telefonu ile kayıt aldığını fark edince telefonu almak için hamle yaptığı, kısa bir itişmenin ardından kadının terasa yöneldiği görüldü.

Kaynak: Haberler.com / Olgun Kızıltepe - 3.Sayfa

Kadıköy 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500

Yorumlar (20)

Theo:

Para istemiş niye ?? Bedava çalışacak değil ya kadın gelsin temizlesin sonra para??? Yabancı diye bedavamı çalışacak ahlaksız diş doktoru

13
198
yanıtYanıtla
Veli SANLI :

Bu ülkede feminizm ve 6284 olduğu müddetçe kadınların fitnesinden Allah korusun herkesi. Cehennemin çoğunu kadınlardan gördüğünü söyleyen peygamberin hadisi de yabana atılmaz.

171
35
yanıtYanıtla
Serdar turgut :

Gelmiş Türkiye’de yerleşmiş birde iftira atıyor yok artık gönderin ülkesine

183
10
yanıtYanıtla
tarafsızgörüş:

İstanbul sözleşmesine göre kadın ne ddiyse o. Adam suçludur. İstanbul sözleşmesi kamera falan kabul etmez kadının beyanı esastır İstanbul sözleşmesine göre.

138
51
yanıtYanıtla
Serkan Yaman:

İSTANBUL SÖZLEŞMESİ İPTAL OLDU ARKADAŞLAR, DEVLET DE GÖRDÜKİ KADINLAR BU SÖZLEŞMEYİ TİCARİ AMAÇLAR İÇİN KULLANMAYA BAŞLADI VE BİRAY KADAR ÖNCE İSTANBUL SÖZLEŞMESİNDEN ÇEKİLDİ TÜRKİYE. İYİKİ BU SÖZLEŞMEDEN ÇEKİLDİ YOKSA AHLAK YOKSUNU KADINLAR BU SÖZLEŞMEDEN DOLAYI ERKEKLERE ÖNCE İFTİRA ARKASINDAN PARA İSTEYEREK HAKSIZ KAZANÇ ELDE EDECEK VE ERKEKLERİN HAYATINI KARARTACAKTI, BEN KADINLARDAN KORKUYORUM ARKADAŞ KİM NE DERSE DESİN.

153
12
yanıtYanıtla
Yunus Çekici:

İstanbul sözleşmesi kalktı kanun değil yani istanbul sözleşmesi uygulama yasası olan 6284 yasası devam ediyor kaldırılmadı. Halen kadının beyanı esas alınarak erkeklere işlemler yapılıyor istersen bir dene de gör Allah muhafaza

yanıt9
yanıt0
FAKIR VATANDAS:

doktorum seni linç etmek isteyenleri yumruk atan hakaret edenler hakkında suç duyurusunda bulun.donlarına kadar alırsın valla beter olsunlar.

151
6
yanıtYanıtla
Yasin Bozkurt:

Bu ortaya çıktı da adam kurtuldu bunun gibi 1000 lercesi yatıyor icerde bı iftira ile bitiyor erkeğin hayatı

130
8
yanıtYanıtla
Lut Bektaş:

şimdi anlamadan dinlemeden adama yumruk atan o adam ne olacak ben doktorun yerinde olsam maddi manevi tazminat davası açarım...

120
7
yanıtYanıtla
Serkan Yaman:

AYNEN ARKADAŞ DOGRU SÖYLÜYOR, ANLAMADAN DİNLEMEDEN HERKES KENDİ CEZA KESMEYE ÇALIŞIYOR, NE GERİ ZEKALI İNSANLAR VAR YAA, BİR KADININ SÖZÜ İLE KONUYU ANLAMADAN BAM GÜM GİRİŞMEK NEDİR YA. ŞİMDİ NE OLDU ? ADAMA ATTIGINIZ DAYAK SÖYLEDİĞİNİZ KÜFÜRN HESABINI KİM NASIL VERECEK. TAZMİNAT DAVASI AÇ KARDEŞ İBRETİ ALEM İÇİN. Bİ POLİS ÇAGIRMAYI ÖGRENEMEDİK GİTTİ YAA. KENDİN YARGILA KENDİN CEZAYI KES OH NE ALA...

yanıt12
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title