Haberler

    Diriliş Ertuğrul 54. Bölüm Yeni Fragmanında Büyük Karşılaşma - İzle

    Diriliş Ertuğrul 54. bölüm fragmanı yayınlandı.

    Diriliş Ertuğrul 54. bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesen bir bölüm ile izleyici karşısına çıkmak isteyen Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul Dündar ve Yiğit'i kurtaracak mı? İşte merak edilenler..

    TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş "Ertuğrul"un 54.Bölümünde Gümüştekin ve Aytolun'un bütün yaptıkları ortaya çıkmıştır. Selcan'ı öldürmek için yola çıkan Aytolun, büyük bir sürprizle karşılaşmıştır. Hayme Ana, hiç beklemediği bir anda Aytolun'un karşısına çıkarak bütün yaptıklarını bildiğini söyler. Aytolun ise Goncagül ile birlikte yaşananların şokuyla hançerini Halime'nin boğazına dayayarak onu öldürmekle tehdit eder. Fakat Aytolun, Rahman tarafından öldürülür. Goncagül ise kaçmıştır.

    Goncagül'ün peşine düşen Selcan, Gündoğdu'nun kolu için aradığı mantarı orada bulmuştur. Diğer yandan Ertuğrul Gümüştekin'i obaya getirmiştir. Mahkemeye çıkarılan Gümüştekin bütün suçlamaları reddeder. Ancak şahitler, Gümüştekin'in kardeşi Aytolun ile birlikte yaptıkları her şeyi anlatmışlardır. Gümüştekin'in infaz edileceği sırada Saadettin Köpek, obaya gelip suçlunun kendisine teslim edilmesini ister. Ancak Ertuğrul buna karşı çıkar. Saadettin Köpek'in diretmesi üzerine Ertuğrul, Gümüştekin'in kelesini vurarak ona teslim eder. Saadettin Köpek'in bu yaşanılanlara tepkisi ne olacaktır.

    TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrulda bu hafta; Obada niçin kutlamalar yapılır? Gündoğdu ile ilgili şok edici olay nedir? Ertuğrul toyda hangi meseleyi açar? Noyan ile birlikte olan Goncagül'un planları başarıya ulaşabilecek midir? Obadaki gizli hain kimdir? Ertuğrul, Noyan tarafından kıstırılan Dündar ve Yiğit'i kurtarabilecek midir? Bütün bu soruların cevabı Diriliş Ertuğrul 54. Bölümde…

    Diriliş Ertuğrul'daki diğer bir veda ise Gümüştekin karakteri oldu. Yine diziye 2. sezonda katılan Mehmet Polat'ın canlandırdığı Gümüştekin karakteri de öldü. Ertuğrul Bey, ihanetlerinin cezası olarak Gümüştekin'i öldürdü.

    Yeni bölüm 13 Nisan Çarşamba TRT 1'de..

    DİRİLİŞ ERTUĞRUL 54. BÖLÜM FRAGMANI

    DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU

    TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş "Ertuğrul"un 52.Bölümünde Aytolun, Goncagül'ün kendisine anlattıklarından sonra telaşlanmıştır. Banu Çiçek'te bulunan delili almak için Selcan'ı takip eder. Ertuğrul'un yaptığı plan gereği Selcan ve Banu Çiçek, Aytolun'u konuştururlar. Aytolun, Duru Hanım'ın ölümü ve Korkut Bey'in zehirlenmesi başta olmak üzere yaptığı her şeyi itiraf etmiştir. Ertuğrul ile birlikte gizli bir yerde bulunan Tuğtekin, Aytolun'un bütün itiraflarını duymuştur. Tuğtekin, duyduklarından sonra yıkılır. Ertuğrul, Tuğtekin'in Aytolun'u öldürmesine karşı çıkarak sabretmesini ister. Zira Ertuğrul, Aytolun'un bütün bunları abisi Gümüştekin ile yaptığını bilmektedir. Diğer yandan Gümüştekin, emellerine ulaşmış uç beyi olmuştur. Büyük bir ihtişamla obaya gelmiş, herkes ona biat etmiştir. Ertuğrul, Gümüştekin'in yaptıklarını ortaya çıkarmak için yeni planlar yapar.TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrulda bu hafta; Ertuğrul ve Tuğtekin tarafından köşeye sıkıştırılan Gümüştekin'i neler bekliyor? Selcan ve Halime'nin peşinden giden Aytolun'u bekleyen büyük sürpriz nedir? Goncagül, hangi durumla yüzleşecektir? Obaya getirilen Gümüştekin'i asıl yıkan olay ne olacaktır? Gümüştekin, mahkemede kendisine isnat edilen suçlamalara karşı nasıl bir savunma yapacaktır? Olanları duyan Saadettin Köpek'in yeni hamlesi ne olacaktır? Ertuğrul'un, bütün Türkmen obalarında büyük yankı meydana getirecek hareketi nedir? Bütün bu soruların cevabı Diriliş Ertuğrul 53. Bölümde.

    OYUNCU KADROSU

    Engin Altan DÜZYATAN-ERTUĞRUL

    Esra BİLGİÇ-HALİME HATUN

    Kaan TAŞANER-GÜNDOĞDU

    Hülya DARCAN-HAYME ANA

    Osman SOYKUT-İBN-İ ARABİ

    Didem BALÇIN-SELCAN HATUN

    Cengiz COŞKUN-TURGUT ALP

    Nurettin SÖNMEZ-BAMSI BEYREK

    Cavit Çetin GÜNER-DOĞAN BEY

    Burcu KIRATLI-GÖKÇE

    Mehmet ÇELİK-DELİ DEMİR

    Uğur Güneş-TUĞTEKİN

    Barış Bağcı-NOYAN

    Hüseyin Özay-KORKUT BEY

    Evrim Solmaz-AYTOLUN

    Muharrem Özcan-TANGUT

    Ayberk Pekcan-ARTUK BEY

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Diriliş Ertuğrul Gündoğdu Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title