Haberler

Direnişten Dirilişe 15 Temmuz" Konulu Resim ve Şiir Yarışması Sonuçlandı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Direnişten Dirilişe 15 Temmuz” konulu resim ve şiir yarışması sonuçlandı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Direnişten Dirilişe 15 Temmuz" konulu resim ve şiir yarışması sonuçlandı.

15 Temmuz Destanı'nı konu alan ulusal resim yarışmasında birinciliği 'Destan Yazanlar' konulu resmi ile Trabzon'dan Murat Küçükibrahimoğlu, şiir yarışmasında ise birinciliği 'Memleket İlelebet' adlı şiiri ile İstanbul'dan Mehmet Erbil Cora kazandı.

Darbelere karşı demokrasi bilincini geliştirmek amacıyla düzenlenen resim yarışmasına 72, şiir yarışmasına ise 125 kişi katıldı. Jürinin yaptığı değerlendirme sonunda resim yarışmasında 'Destan Yazanlar' konulu resmi ile Trabzon'dan Murat Küçükibrahimoğlu birinci, yine Trabzon'dan Gökhan Baytar ikinci, Şükran Ergincan üçüncü oldu. Yarışmada Trabzon'dan Burcu Öncel, Ümit Türk ve İzmir'den Naile Ayar'ın eserleri mansiyon ödülüne layık görüldü.

Şiir yarışmasında ise 'Memleket İlelebet' adlı şiiri ile İstanbul'dan Mehmet Erbil Cora birinci, Trabzon'dan Ayhan Bayraktar ikinci ve yine Trabzon'dan Nihat Malkoç üçüncü oldu. Trabzon'dan Hatice Çağlar, Ebru Sevim ve Sakarya'dan Hatice Meraklı'nın şiirleri mansiyon kazandı.

Her iki yarışmada birincilere 4 bin TL, ikincilere 3 bin TL ve üçüncülere 2 bin TL, mansiyon almaya hak kazanan üçer ayrı esere ise biner TL ödül verilecek. Yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri, 14 Temmuz Cuma günü Atatürk Alanı 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı'nda (Meydan Parkı) saat 13.00'da yapılacak törende verilecek. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Erbil İstanbul Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Türk Bayrağı Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
title