Haberler

Adana'da Tutuklanan 6 Polisle İlgili İlginç Detay

Güncelleme:

Adana'da dinleme yaptıkları ileri sürülen 6 polisin ortaya çıkan ifadelerinde, polislere Star gazetesinde yer alan haberin sorulması dikkat çekti.

Adana'da dinleme yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan ve ardından mahkemeye sevk edilerek tutuklanan 6 polisin ifadeleri ortaya çıktı. İfadelerde,  Star gazetesinde yer alan "Yargıya polise paralel şantaj" haberinin içeriğindeki dinleme iddialarının polislere sorulması dikkat çekti.

POLİSLERE HABERDEKİ İDDİALAR SORULDU

Tutuklanan polislere gözaltı sırasında sorulan soruların bir kısmının, Star gazetesinin yaptığı habere dayandırıldığı anlaşıldı. Tutuklanan polislere, "Yargıya polise paralel şantaj haberinde, iddia edilen dinleme talimatlarını siz mi verdiniz" sorusu yöneltildi.

TUTUKLANAN POLİSLER

Adana'da yapılan operasyon sonucunda 6 polis önce tutuklama talebile mahkemeye sevk edildi ardından mahkeme kararıyla tutuklandılar. Star gazetesinin haberi kapsamında tutuklandıkları anlaşılan polisler Kemal Serhatlı, İsmail Bilgin, Evrak Arşiv Şube Müdürlüğü'ne atanan Ertuğrul Yetkin, 100'üncü Yıl Polis Merkez Amirliği'nde Grup Amiri olan Komiser Fevzi Mert ile İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memurları Hasan Serçe, Ahmet Şenal ile söz konusu şubede görev yaparken emekli olan Abdullah Karaca tutuklama istemiyle nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

İŞTE İFADELER VE STAR GAZETESİNİN MANŞETİ;


***********************************************************************************

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Star Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500

Yorumlar (50)

Taner Demirtaner@gmail.com:

Bu AKP'nin yaptıkları zulüm karşısında Seyit Rıza gibi sesleniyorum, 'Evlad-ı Kerbela'yız. Günahsızız. Ayıptır! Zulümdür! Cinayettir!'

41
28
yanıtYanıtla
Kara Muratkara@gmail.com:

Ben Saadet Partisi'ne gönül vermiş bir insanım. Erbakan hocamız, bunların yaptıklarını görseydi ağlardı. Bunlar nasıl insanlar polisleri hapse atıp hırsızları salıyorlar. Yazık, günah...

44
24
yanıtYanıtla
ONUR TULUMTAŞbytribalies@hotmail.com:

Öyle bir şey bence söz konusu olamaz. Darbe yapılmak istenen bir devlet , aşağı çekilmek istenen bir hükümet var. Yanlış düşünüyorsun kardeşim

yanıt0
yanıt0
KARA MURATkaramurat@gmail.com:

Sevgili Onur kardeşim, bu bahsettiğin ne darbesi acaba. Darbe dediğin böyle mi olur. Bak haberdeki videoyu izle. Başörtülü ablalarımızın, annelerimizin feryadını duy. Zulüm yapanların söylediği yalanlara, seni yönlendirmelerine izin verme. Belliki vicdan, feraset sahibi birisin. Koltuklarını kurtarmak paralarına para katmak için söylenen, hükümeti aşağı çekme iddiaları doğru değil.

yanıt0
yanıt0
Gerçeklerhlkh@hotmail.com:

Onur kardeşim, darbe marbe yok neden anlamıyorsunuz. Cemaatin amacı yönetimi ele geçirmek olsaydı bunu yapacak erke sahipti ve yapardı da. Bir türlü anlamıyorsunuz, rüşvet yiyenler hapse girmemek için çırpınıyorlar, cemaat demokratik duruş sergiliyor. Daha tek birinden küfür hakaret iftira duymadım. Ama siz sazan gibi bilonun ekibinin yalanlarını dinliyor, kendinizi zehirliyorsunuz.

yanıt0
yanıt0
Ahirzamanda işler tersine döndü5e5e5e@hotmail:

Oğlu manşetten iftira attırıyor, babası emir verip polisleri tutuklatıyor. Hırsızların Namuslu polisleri tutuklatması oy veren istikrarcılarının ayıbı.

46
14
yanıtYanıtla
haydarsrgn74@hotmail.com:

tayyibin gazetesinde cikan mansete göre yargiliyorlar adamlari.tayyibin bir sözu vardir iddia eden kanitlamakla sorumludur gibi bir seydi.vah vah geldigimiz noktaya bak.

24
31
yanıtYanıtla
Mehmet Dağlıkacar@gmail.com:

Gerçek 28 Şubatçılar iktidar oldu. Eskiden CHP'nin yaptığı bütün işleri AKP üstlendi. İslamcıların acı sonu...

32
17
yanıtYanıtla
alaindelonalaindelon15@outlook.com:

DAĞLI: İSLSMDA VATAN SATMAK VARMI? VATANIN'DA YAŞAMAYAN BİRİNİN VATAN SORUNU OLURMU?İSLAMDA KARDEŞ KARDEŞE LANET OKURMU,YADA İSLAMDA SİYASET VARMIDIR ,ULEMA Bİ ADAMIN DEVLETİNE BAŞKALDIRMASI NE HAİNLIKTIR .İŞTE ALLAHIN PLANI MÜKEMMEL İŞLİYOR .NEYLERSE GÜZEL EYLER.

yanıt0
yanıt0
MEHMET DAĞLImehmet@gmail.com:

Alendelon'a... Sevgili Alendolon yakışıklı ama salaksın. Vatanı satan kim, lanet okuyan kim. Biraz kafanı çalıştır. İnsanların seni yönlendirdiği gibi bakma. Bunları destekleyip de yapılan günahlara ortak olmak istiyorsan kendin bilirsin. Biraz sabret, Allahın neylerse güzel eylediğini görecek utanacaksın. O zaman ben yine yorum yazıyor olacağım. Gel yine beklerim...

yanıt0
yanıt0
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title