Haberler

Polis Kurşunuyla Hayatını Kaybeden Dilek Doğan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncelleme:

Polis kurşunuyla yaşamını yitiren Doğan için cemevinde tören düzenlendi. Annesi gözyaşları içinde "Ben boyun eğmem" dedi. Genç kızın tabutunun açık olması dikkat çekti.

Sarıyer'de düzenlenen terör operasyonu sırasında polisin silahından çıkan kurşunla yaralanarak kaldırıldığı hastanede dün gece yaşamını yitiren 25 yaşındaki Dilek Doğan için Sarıyer Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Boğaziçi Cemevinde tören düzenlendi.

Dilek Doğan'ın cenazesi gece Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu morgundan yakınları tarafından alınarak Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'ndeki cemevine getirildi ve öğle saatlerinde cenaze töreni düzenlendi. Törene Dilek Doğanın babası Metin Doğan, annesi Aysel Doğan, ağabeyi Emrah Doğan'ın da bulunduğu aile fertleri, yakınları ve arkadaşları katıldı. Doğan'ın ailesi tören öncesi taziyeleri kabul etti.

ÜSTÜ AÇIK TABUTLA ÇIKARILDI

Törene katılanlar tarafından bir süre sloganlar atıldı. Cemevi bahçesine kırmızı bez ile sarılı üstü açık bir tabutla çıkarılan Dilek Doğan'ın cenazesi başında sevenleri ve ailesi gözyaşı döktü, saygı duruşunda bulunuldu.


TABUT BAŞINDA KADINLAR NÖBET TUTTU

Yapılan törenin ardından Doğan'ın cenazesi yeniden cemevi morguna kaldırıldı. Tören sırasında tabut başında kırmızı flamalı ve tek tip kıyafetli kadınlar nöbet tuttu.


"BEN BOYUN EĞMEM"

Dilek'in acılı annesi, cenaze töreninde yaptığı açıklamada, "Hiçbir şey yokken kızımı vurdu. O polisin yüzünü tanıyorum. Getirsinler kızımın katliini. Ben boyun eğmem, katili bulurum" diye konuştu.


DİLEK'İN AĞABEYİ: YILMAYACAĞIZ, BİZ KAZANACAĞIZ

Dilek'in ağabeyi Emrah Doğan, "Savaşın bile bir ahlakı vardır. Elinde silah olmayana güçsüze karışılmaz. Biz iyi biliyoruz. Bunlar alçaklar. İktidarlarını korumak için bunu yapıyorlar. Yoksul halk çocuklarını öldürüyorlar. Ama yılmayacağız biz kazanacağız" şeklinde konuştu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emrah Doğan Yenibosna Sarıyer Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (437)

Avcı:

İnadına akparti yaşasın rte

106
35
yanıtYanıtla
Sude:

Allahim buna sebep olanlari da evlat acisiyla sina yarabbi. . . . . .

39
100
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZIN:

Bu evlat değil hain hain sen kime beddua ediyorsun yoksa sende mi onlardansın

yanıt4
yanıt3
elif-sena:

Böyle beddua etme....döner dolaşır beddua sahibini bulur...

yanıt4
yanıt1
elif-sena:

Aynı beddua polisimi askerimi şehit edenler içinde geçerlimi?????? Sude....

yanıt4
yanıt0
son türk:

allah belanizi versin. cenazeyi bile insan gibi tefnedemiyonuz. hala bişeylerin peşindesiniz. çocuklarınızı evlatlarınızı vatana millete hayırlı evlat olsun diye yetiştirmiyosunuz. çocukken beyinlerini yıkıyosunuz.

109
21
yanıtYanıtla
MHP cCcMobil-IOS:

İyi olmuş, o kahraman polisimizin ellerine sağlık

90
36
yanıtYanıtla
BİR HDP Lİ KÜRT:

İNŞALLAH SEN DE O KIZ GİBİ POLİS KURŞUNUYLA ÖLÜRSÜN

yanıt4
yanıt5
rahatim:

kazanacakmis, boyun egmezmis, yilana boyun da egdirirler cezasinida verirler, cok hain gördü bu millet hepside lesss

103
23
yanıtYanıtla
sizce???:

benim evimi hic Polis basmiyor, neden acaba???

108
17
yanıtYanıtla
Tüm 437 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title