Haberler

Didim Ticaret Odası Diftad'ı Ağırladı

Geçtiğimiz günlerde faaliyete başlayan Didim Folklor Turizm ve Araştırma Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (DİFAD) kurumlara yaptığı tanışma ziyaretleri kapsamında Didim Ticaret Odası’na misafir oldu.

Geçtiğimiz günlerde faaliyete başlayan Didim Folklor Turizm ve Araştırma Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (DİFAD) kurumlara yaptığı tanışma ziyaretleri kapsamında Didim Ticaret Odası'na misafir oldu.

Ticaret Odasından Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ, Başkan Yardımcısı Mehmet Urgancı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mekin Subaşı'nın ev sahibi olduğu ziyarette; DİFTAD'dan Dernek Başkanı Ece Eşkinat ve Yönetim Kurulu üyeleri Sinan Çetin Osman Seker ve Naci Saygın katıldı.

Dernek üyeleri; derneği büyük bir kültür sanat platformu olması amacıyla kurduklarını, halkoyunlarının yanında başkaca kültür – sanat kursları yapacaklarını belirttiler. Ciddi projelerle ulusal ve uluslararası organizasyonlar gerçekleştireceklerini söylediler. Okullarda da çalışmalar gerçekleştirdiklerini merkeze ulaşamayanlar için mahallelerde de çalışmalar yapacaklarını vurguladılar. Kurumlarla ortak çalışmalar yapacaklarını da sözlerine eklediler.

Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ da, derneğin ilçeye hayırlı olmasını dileyerek başarılar diledi. Üstündağ, oda olarak yapılacak güzel işlere katkı sunmaktan mutluluk duyacaklarını söyledi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sinan Çetin Subaşı Didim Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title