Haberler

Didem Soydan, Umut Eker ve Merve Büyüksaraç podyumda!

Güncelleme:

Fashion Days etkinlikleri kapsamında 29 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek defilede ünlü model Didem Soydan, Merve Büyüksaraç ve stil danışmanı Umut Eker Ankaralılarla buluşacak.


Ankara'nın alışveriş ve eğlence merkezi Gordion AVM, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı bu yıl coşkulu bir etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor.

Fashion Days etkinlikleri kapsamında 29 Ekim Cumartesi günü saat 17.00'de başlayacak defilede model Didem Soydan ve stil danışmanı Umut Eker başta olmak üzere mankenler Begüm Tank, Merve Büyüksaraç, Tatiana, Sinem Sülün, Alona, Cansu Melis Karakuş, Ülkü Kirik, Ezgi Bozkurt, Gizem Barlak, Tsunami, Anastasia, Ali Tank, Egemen Bibika, Serkan Sağdıç ve Robson, Ankaralı ziyaretçilere eğlenceli ve keyifli bir bayram yaşatacak. Didem Soydan ve Umut Eker tarafından seçilen defile kombinleri sırası ile bir günü anlatacak şekilde mankenler tarafından sergilenecek.

Ünlü manken Didem Soydan ve Umut Eker finali yaparak, tüm mankenler ile birlikte 10. Yıl Marşı eşliğinde podyuma Türk bayraklarıyla çıkacak. Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusunu Gordion AVM'de yaşamak isteyen herkes bu eğlenceli etkinliğe davetli!

Kaynak: Bültenler / Magazin

Merve Büyüksaraç Didem Soydan Umut Eker 29 Ekim Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title