Haberler

Durakta otobüs bekleyen kadına iğrenç taciz: Dünden beri ağlıyorum

Güncelleme:

Samsun'da durakta otobüs bekleyen N.G. adlı kadını elle taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan E.K., ifadesinin ardından serbest bırakıldı. E.K., ifadesinde "Elimdeki poşet değdi, ben değmedim" diyerek kendini savundu.

24 Kasım günü saat 22.00 sıralarında Atakum ilçesi Atatürk Bulvarı'nda meydana gelen olayda çalıştığı iş yerinden eve gitmek üzere ayrılan N.G., otobüse binmek için durağa geldi. Bu sırada iddiaya göre N.G., kendisini elle taciz ettiğini öne sürdüğü E.K.'ye vurmaya başladı. Olayın ardından kaçan E.K., çevredekilerin de yardımıyla devriye gezen polis ekiplerince kısa sürede yakalandı. Denizevleri Polis Merkezi'ne götürülen E.K., ifadesinin ardından serbest kaldı. E.K.'nin ifadesinde "Elimdeki poşet değdi, ben değmedim" diyerek kendini savunduğu belirtildi.

Durakta otobüs bekleyen kadına iğrenç taciz: Dünden beri ağlıyorum

"KENDİMİ KAYBETTİM, ONA VURMAYA BAŞLADIM"

İşten çıkıp eve gitmek için durağa geldiği sırada böyle bir olay yaşandığını anlatan N.G., "Arkamı durağa verip otobüslerin geldiği yöne doğru bakıyordum. Kapişonum örtüktü ve arkamı hiçbir şekilde görmüyordum. Birinin yakınıma gelerek kalçama dokunduğunu hissettim. İlk başta arkamı dönüp bakamadım. Sonra önüme geçtiğinde bir erkek olduğunu fark ettim. Aşırı derecede yavaş yürüyordu. Dokunup kaçmak gibi bir eylemin içinde bulunmadı. Gayet yavaş şekilde yürüyordu. Ben de kendimi kaybettim ve ona vurmaya başladım. 'Ne yaptım ben sana ne vuruyorsun abla?' gibi şeyler söylemeye başladı. Bir süre sonra elimden kaçtı. Sonra yanıma birisi geldi, ona vurduğumu görmüş. Nedenini sorunca, beni taciz ettiğini söyledim. O da yakalamak için peşinden koştu ve polisler geldi. Karakola gittik ifade vermek için. Serbest kaldığını öğrendim" dedi.

Durakta otobüs bekleyen kadına iğrenç taciz: Dünden beri ağlıyorum

"POŞET DEĞMİŞ OLSA KALÇAMA DEĞMEZDİ"

Şüphelinin elindeki poşetin sol elinde olduğunu anlatan N.G. "Ben ise onun sağ tarafındaydım. Ayrıca poşet değmiş olsa, bacağıma veya baldırıma değerdi. Direkt olarak kalçama değmezdi" diye konuştu.

"DÜNDEN BERİ AĞLIYORUM"

Psikolojisinin bozulduğu iddia eden N.G., "Bugün işe gelirken, bu durağın karşısında indim. Burayı görünce tekrar aklıma geldi. Çok büyük bir fiziksel bir şeye maruz kalmamış olsam da psikolojimi derinden etkiledi. Dünden beri ağlıyorum, kendimi durduramıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Öğretmenler Günü Atatürk Bulvarı Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (23)

kartal:

bu gece bekçileri ne işe yarıyor boşuna devlete yük ve hiç bir yerdede göremiyorun ner bu bekçiler nereyi bekliyorlar acaba

15
2
yanıtYanıtla
mahmut:

çok doğru söyledin kardeşim her sokakta 3 veya 4 tane gece bekçisi nerde

yanıt3
yanıt1
FATİH:

O SAATTE SOKAKTA NE İŞİN VARDI? KORONA YASAKLARINA NİYE UYMUYORSUN?

6
9
yanıtYanıtla
sus la sen:

o saat mi battı sana kardeş hayırdır sana mı soracak bir kadın hangi saatte çıkacağını kadın istediği saatte istediği yerde olur una kimse karışamaz kanı nozuk insanlar olduğu sürece böyle olaylar olacak hep

yanıt4
yanıt2
Beyaz Adam:

İfadeler poşetin değdiğini gösteriyor. Duraklar kaldırımın büyük bir kısmını kaplıyor. Eğer durağın arka tarafında boşluk yoksa durağın önünden geçmek zorundasın. Bazen denk geliyorum. Durağın önünden geçmek zorundayım. Kadın, durak direğinin tam önünde geçiş yolunu tamamen kapatmış kenara çekilsin diye yavaş adımla ilerliyorum ama geçeceğimi bildiği halde kenara çekileyim demiyor. Kadınlarda lütfen biraz daha hassas olsun bu konularda sonra yok poşet değdi yok el değdi ikileminde kalmayalım.

10
4
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Yahu kardeşim iyi de her kadının söyleneni esas alınırsa harbiden işimiz zor bizim

11
3
yanıtYanıtla
Kağan:

ya iftira ise?

7
5
yanıtYanıtla
DURAKLARA GÜVENLÎK KOYULSUN:

BU BAYAN ÎCÎN SÖYLEMÎYORUM. GERCEKTEN TACÎZE UGRAMIS OLABÎLÎR. FAKAT SEVGÎLÎLERÎNE CÖMERTCE ELLETENLER DAHÎ TOPLU TASIMA ARACLARINDA BU ADAM BENÎ ELLEDÎ, ARKAMDAN DOKUNDU DÎYEREK REKLAM YAPAN BÎRCOK BAYANDA VAR.

6
5
yanıtYanıtla
KRALX:

Maalesef ama maalesef çoğu kadın da artık bu tür durumları istismar etmeye başladı. Erkekleri birbirine düşman etmeye başladılar. Bazen haklı olanları da var ancak çoğu iftira çıkıyor.

6
5
yanıtYanıtla
aman dikkat:

Ben poşetin değdiğine inandım ama kadınların pskolojısı bozulmuş herşeyde birşey var sanıyorlar ben size söyleyeyim ortobiste metroda trende nerede olursanız olun kadınların önünde sağında solunda durmayın otobüs frene basar tacz diye yaygarayı basar kalakalırsınız kendinizi anlatamazsınızda eşinden aşığından sevgilinden erkek arkadaşından şiddet görür aldatır hic sorun etmez otobüs frene bassın senden bilinor amanısanız dikkatlı olun

8
3
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title