Haberler

12 yaşındaki kız çocuğu evde kendini asmıştı! Babası sınav sonucuna kızdığı için intihar etmiş

Güncelleme:

Sivas'ta kendisini atlama ipiyle doğal gaz borusuna asan 12 yaşındaki kız çocuğunun, deneme sınavında başarısız olması üzerine babasının kızması nedeniyle intihar ettiği öğrenildi.

Dün saat 17.00 sıralarında, giyim mağazası işleten T.A. ve İ.A. çiftinin 2 çocuğundan büyüğü T.A. adlı kız çocuğu, evde kimsenin olmadığı sırada kendisini atlama ipiyle doğalgaz borusuna astı.

ANNESİ BULDU

Bir süre sonra eve gelen annesi İ.A. kızını boruya asılı buldu. İpi keserek kızını indiren anne, hemen sağlık ekiplerine haber verdi. T.A. eve gelen sağlık görevlilerince ambulansla Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumu kritik olan kız çocuğu, doktorların yaklaşık 1 saat süren müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

SINAVDA BAŞARISIZ OLUNCA BABASI KIZMIŞ

T.A'nın, önceki gün deneme sınavına girdiği ancak başarısız sonuç aldığı, bunun üzerine babasının kendisine ders çalışmadığı için kızdığı öğrenildi. Bu nedenle T.A'nın, anne ve babasının iş yerinde, kardeşinin de dershanede olduğu sırada sandalyeye çıkarak, evin giriş kapısının arkasındaki doğalgaz borusuna kendisini atlama ipiyle astığı belirtildi.

12 yaşındaki kız çocuğu evde kendini asmıştı! Babası sınav sonucuna kızdığı için intihar etmiş

BUGÜN TOPRAĞA VERİLDİ

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırılan T.A'nın cenazesi, otopsi işleminin ardından ailesine teslim edildi. T.A. bugün Yukarı Tekke Mezarlığı içindeki Ay Yıldız Camisi'nde pandemi kuralları çerçevesinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenazeye katılan aile ve yakınlarının büyük üzüntü içinde olduğu görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

500

Yorumlar (115)

sorun başka:

tabii ki anne baba kızacak. yeri gelecek hayatını çocuğu için feda esecek. problem 12 yaşındaki bir kız çocuğunun asarak kendini intahar edebilmeyi biliyor olması ve depresiv halin en sonunu yaşayabilmesi. aslında o ruh hali hakkında bir fikri olduğundan değil. özendiği karakterlerin problrm çözme tekniği olarak bunu tercih ettiklerini izlemiş/görmğş olmasıdır. onun için belki sadece bir oyundu bir film sahnesiydi duygularını ifade ettiğini düşünüyordu. ölmek demek sadece filmde yaşanan acısız 1-2 dk lık andı. ama sonrasınsa herkes onu anlıyor, ona karşı yaptıklarından pişman oluyordu. bu an için gördüğü/öğrendiği, sevdiği saydığı insanlarınhipnotize olmuşcasına izledikleri dizilerdeki davranışı sergilemişti. bir filmdi yaşandı bitti. bir nesli yok ediyoruz kendi ellerimizle, göz göre göre. en sorumluların umrunda bile değil.

91
16
yanıtYanıtla
ELLERİNDEN ÖPÜYORUM:

Bugüne kadar okuduğum en sağlıklı, doğru ve isabetli yorumunuz için sizi tebrik ediyorum. Kesinlikle durumun özeti bu. Bu arada aileye başsağlığı diliyorum. Allah sabırlar versin. Çok üzüntü verici.

yanıt15
yanıt4
öğretmen:

çok doğru tespit teşekkür ederim

yanıt10
yanıt4
atma ziya:

taibiki de kızmayacak, yanlış yapmış babası, sadece kızmakla kalmayıp azarladı belkide

yanıt6
yanıt10
Bilal:

Yıllarımı okullara verdim. 18 sene okul okudum. İnşaat mühendisiyim, 2 senedir işsizim,yani okuduğumun üzerine çalışmıyorum,çalışamıyorum. Niye okuduğumu dahi bilmiyorum. Ailem yönlendirdi. Ben anlamıyorum bizim millet okullara niye bu kadar tapıyor. Kaç tane arkadaşım mühendis, mimar ama maddi imkanları yüzünden okuyamayıp elektrikçi olan arkadaşım kadar mutlu değil. Yine ilkokul mezunu arkadaşım e ticaretle zengin oldu rahatı yerinde, fakülteden arkadaşlarım işsiz veya şantiyelerde sürünüyor. Bu okul bağnazlığından acilen kurtulmanız lazım.

58
8
yanıtYanıtla
TEKSAS:

Aile okuttum. Devlette okul verdim.deyip.isin içinden çıkmak için. Bu ülkeye yılda bin tane mühendis lazımsa, sen onbin tane mezun verirsen olacağı budur.. Sana tavsiyem ALLAH,a tevekkül et...vefat eden çocuğumuza baskı kurulmuş. O babası olacak zat gitsin mahşerde hesabını versin. Işte bunun için şu ayetimiz var " Bir insanın üzerinde baskı ve zulüm oluşturmak, onu öldürmekten daha büyük bir günahtır "

yanıt0
yanıt0
gülşah:

öğretmenler hiç öyle değil. çalışmadan maaş alıyorlar. devlete kapağı atanlar yan gel yat osman.

yanıt1
yanıt1
okul:

abi herkes okumak zorunda değil , zaten okuyan iş de bulamıyor, boşa okunuyor abi :( bir kuaföre verin de iş öğrensin , okumak çok eskidenmiş geçdi o devir ya

43
18
yanıtYanıtla
....:

Çok doğru diyorsun, okumak deyince insanlar diploma anlıyor, 6 senem üniversitede bin bir sıkıntı ile heba oldu gitti keşke bi sanat öğrenip istediğim şehirde yaşasaydım

yanıt6
yanıt1
ali:

Yok öyle bir durum. Vasat okullarda okursanız işsiz kalırsınız. İyi eğitim alıp kendini geliştiren birinin yolu çok açık. Kuaföre girin demişsin, on numara tavsiye vizyon geniş

yanıt0
yanıt2
Tüm 115 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title