Haberler

Dha İstanbul Bülteni - 1

EYÜP'TE TRAFİK KAZASI: 2'Sİ AĞIR, 5 YARALI Haber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL DHA Eyüp D-100 Karayolu Edirnekapı Metrobüs durağı mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, önünde seyreden otomobile arkadan çarptı.

EYÜP'TE TRAFİK KAZASI: 2'Sİ AĞIR, 5 YARALI

Haber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL DHA

Eyüp D-100 Karayolu Edirnekapı Metrobüs durağı mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, önünde seyreden otomobile arkadan çarptı. Kaza sonrası öndeki araçta bulunan 4 kişi ve diğer otomobilin sürücüsü de yaralandı.

Kaza, D-100 Karayolu Merter istikameti Edirnekapı Metrobüs durağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece saat 02: 30 sıralarında Edirne istikametine giden 34 KBF 11 plakalı araç sürücüsü Onur Tutucuoğlu (25), iddiaya göre hafriyat kamyonundan düşen bir parça nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek önünde giden Onur Aslan Şahin'in kullandığı 54 LG 331 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kaza sonrası her iki araçta yola savrulurken, Şahin'in beraberindeki Emircan Kurnaz, Bilal Kurnaz, Selim Emre Şahin isimli arkadaşları da yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve ambulans sevk edildi. Kaza sonrası 2'si ağır toplamda 5 kişi olay yerinde bulunan ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle D-100 Karayolu'nda uzun araç kuyrukları oluştu. Kazaya karışan her iki araçta çekici yardımıyla kaldırıldıktan sonra trafik normale döndü. Bu sırada, Onur Tutucuoğlu'nun aracı çekilirken, otomobilin altındaki büyük demir parçası dikkat çekti. Polis ekipleri, aracın altında bulunan demir parçasının nereden geldiğini araştıracağı öğrenildi.

Polis ekiplerinin kaza sonrası soruşturma başlattığı öğrenildi.

Görüntü Dökümü:

------------------------

Kazaya karışan araçlar

Kaza sonrası yaralıların görüntüsü

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi

Sağlık ekiplerinin müdahalesi

Vatandaşların yardıma koşması

Görgü tanıklarının polise olayı anlatması

-Hafriyat kamyonundan düştüğü iddia edilen parça 4. dakika 44. saniye

Araçların kaldırılması

-Genel ve detaylar

=====================

"EVET" MİTİNGİNE KATILANLAR YENİKAPI'DAN AYRILDI

Haber-Kamera: Mehmet İlkay ÖZER-Soner HASIRCIOĞLU / İstanbul DHA

Yenikapı'da düzenlenen 'Evet' mitinginin sona ermesiyle birlikte, şehrin faklı yerlerinden gelenler buradan ayrıldı. Özellikle Marmaray ve metro istasyonunun olduğu Yenikapı'da yoğunluk yaşandı. Evlerine gitmek için buraya gelenleri, görevliler anonslar yaparak yönlendirdi. Öte yandan alana deniz yoluyla gelenlerde, sırasıyla kalkan vapurlarla ayrıldı.

Mitingin bitmesinin ardından, Alana gelen bazı yurttaşlar yerde kalan su şişelerini topladı. Kağıt toplayan çocuklar da yerde kalan kağıt ve bez artıklarını topladı. Belediye çalışanları da temizlik çalışmalarına başladı.

Görüntü Dökümü:

-------------------

-Vapurların sahilden ayrılması

-Boş alandan görüntü

-Yurttaşların su şişesi toplaması

-Temizlik çalışmaları

======================

YENİKAPI'DAKİ "EVET" MİTİNGİNİN HAVADAN GÖRÜNTÜSÜ

Görüntü Dökümü:

----------

-Havadan görüntülerle alan

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aslan Şahin İstanbul Eyüp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title