Haberler

Dha Ankara - Eski Bakanlardan Hasan Celal Güzel, Yaşamını Yitirdi (3)

HASTANE ZİYARETÇİ AKININA UĞRUYOREski bakanlardan Hasan Celal Güzel'in vefatının ardından çok sayıda ziyaretçi Güven Hastanesi'ne gelerek ailesine başsağlığı ve taziye dileğinde bulundu.

HASTANE ZİYARETÇİ AKININA UĞRUYOR

Eski bakanlardan Hasan Celal Güzel'in vefatının ardından çok sayıda ziyaretçi Güven Hastanesi'ne gelerek ailesine başsağlığı ve taziye dileğinde bulundu.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ile Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, eski Devlet Bakanı Mehmet Keçeciler ve eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, hastaneye gelerek Hasan Celal Güzel'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Hastane çıkışında açıklamada bulunan eski Devlet Bakanı Mehmet Keçeciler, Hasan Celal Güzel ile Mülkiyeden sınıf arkadaşı olduklarını belirterek dürüst bir insan olduğunu ve bu ülkeye çok hizmet ettiğin söyledi.

Aileye taziye ziyaretinde bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da, şunları söyledi: "Hasan Celal Güzel beyin ailesini ziyaret ettik. Hasan Celal Güzel'i ailecek uzun zamandır tanıyoruz. Kendisinin bu memlekete yaptığı hizmetleri her zaman saygı ve şükranla yad edeceğiz. Özellikle 28 Şubat sürecinde sergilediği o dik duruşunu da hiçbir zaman unutmayacağız. O zaman kendisinin duruşmalarına katılırdım. O zor şartlarda bile görüşünden, düşüncelerinden hiç taviz vermezdi. Dik duruşunu her zaman sergilerdi. Uzun zamandır rahatsızlığı vardı, ona rağmen dergisini çıkarmak için toplantılar, konferanslar düzenlemek için gece gündüz çalışan bir büyüğümüzdü. Bizi de sık sık ziyaret ederdi. En son dergisi için benden de bir yazı istemişti. Onu hazırlıyorduk. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun."

Hastane önünde aile adına açıklama yapan eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu da, şöyle konuştu: "Bugün vefat etmiş olan Hasan Celal Güzel kardeşim, benim aşağı yukarı 50 yıllık, yarım asırlık bir arkadaşımdı. Can kardeşim, dostum. Siyasal Bilgiler Fakültesine birlikte girdik, o günden beri dostluğumuz devam etti. İnşallah mekanı cennet olur. Bir gün önce Denizli'de bulunurken ağırlaşmış ve Sağlık Bakanlığı ambulans uçağı ile Ankara'ya getirildi. Zaten devamlı Güven Hastanesi'nde tedavi görürdü. Hastaneye geldiği zaman doktorlar durumun kritik olduğunu söylediler. Bağırsaklarda bir tıkanma olduğunu söylediler. O tıkanmayı açmaya uğraşırken bu defa kalp problemi ve ömrü yetmedi, sabaha karşı da vefat etti. Ben sabah 6'dan beri buradayım. Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun. Yarın 11.00'de Mecliste tören yapılacak. Allah'tan rahmet diliyorum, geride bıraktıklarına sabır diliyorum."

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Eski Devlet Bakanı Mehmet Keçeciler açıklama

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu açıklama

-Eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu açıklama

-Genel görüntüler

Haber-Kamera: Gökhan CEYLAN/ANKARA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Celal Güzel Mevlüt Çavuşoğlu Mehmet Keçeciler Abdülkadir Aksu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title