Haberler

Devrek Belediyesi Meclisi Aylık Toplantısı Yapıldı

Zonguldak'ın Devrek İlçesi Belediyesi Aylık Toplantısını Başkan Ulupınar, Nezaretinde Belediye Meclis Salonunda Gerçekleştirdi.

Zonguldak'ın Devrek ilçesi Belediyesi aylık toplantısını Başkan Ulupınar, nezaretinde Belediye Meclis salonunda gerçekleştirdi.

Devrek Belediyesi Haziran ayı 2008 yılı 6. toplantısında gündemin 1. maddesinde bulunan yoklama, açılış ve saygı duruşu yapıldı. Gündemin 2. maddesinde bulunan bir önceki toplantıya ait karar özetleri okunarak benimsendi. Gündemin 3. maddesinde bulunan bir adet imar planı tadilatı görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 4. maddesinde bulunan Ağalar Mahallesi Şirin evler kümesi 5 ada 35 parselde belediye hizmet alanının imara açılmasına oy birliği ile karar verildi. Gündemin 5. maddesinde bulunan Yeni Mahalle Top yeri mevkii 30L-111a pafta 93 ada 32 parselde imar planı değişikliği konusunun görüşülmesinde; hali hazırdaki yolla imar planındaki yol birbirine uyuşmadığından 8 metrelik imar yolunun plan örneğinde çizildiği şekilde hali hazır yola alınmasına oy birliği ile karar verildi. Gündemin 6. maddesinde yer bulunan İller Bankasından malzeme kredisi talebi görüşülmeden gündemden çıkartıldı. Gündemin 7. maddesinde bulunan Ticari Taksiler, Taksi Durakları ve Toplu Taşımacılık Yönetmeliğine göre Çalışma İzin Belgesi Yıllık Vize ücreti ile Ticari Plaka Devir ücretleri oy birliği ile tespit edildi. Gündemin 8. maddesinde bulunan Yeni Mahalle Ayanoglu sokak 3- 3\A-B kısmının içkili yer olmasına dahil edilmesine oy çokluğu ile karar verildi. Gündemin 9. maddesine ilave edilen Cilas Kauçuk'un okul yeri talebi ile ilgili dilekçe görüşülmek üzere İmar Komisyonunda oy birliği ile havale edildi.

Gündem maddelerinin görüşülmesi bittikten sonra Belediye Başkanı Özcan Ulupınar Meclis Üyelerine Belediye çalışmaları ve gelecek günlerde uygulanacak olan projeler ile ilgili bilgiler verdi.

Başkan Ulupınar, Meclis Üyelerine teşekkür ederek toplantıyı bitirdi.

(FE-ET-Y) 06.06.2008 18:13 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title