Haberler

Devlet hastanesinde skandal olay! İki çalışan cinsel ilişkiye girerken yakalandı

Güncelleme:

Kayseri'de bir devlet hastanesinde iki çalışanın, hafta sonu nöbet esnasında kamera olmayan noktalarda cinsel ilişkiye girdikleri öne sürüldü. Ayrıca kadının başka bir çalışanla daha ilişkisi olduğu ortaya atılan iddialar arasında.

Kayseri'de bir devlet hastanesinde meydana geldiği iddia edilen olayda, H. isimli temizlik personeli, binanın 2. katındaki kliniklerin temizliği için odaya girince iki personelini yarı çıplak vaziyette cinsel ilişkiye girerken yakaladı. Konuyu hastane yönetimine bildiren temizlik görevlisi de ölüm ve işten atılma ile tehdit edildiğini iddia etti.

Sağlıkpersonelihaber.net'in haberine göre; olay H. isimli temizlik görevlisinin verdiği şikâyet dilekçesi ile ortaya çıktı.

"KAMERA OLMAYAN YERDE CİNSEL İLİŞKİYE GİRİYORDUK"

Hastanede yaşanan cinsel ilişki skandalında olaya karışan A. isimli çalışan, ifadesinde olayı şöyle anlattı:

"H. isimli kadın ile 1,5 yıldır, gönül ilişkim vardı. Hafta sonu nöbet esnasında kamera olmayan noktalarda cinsel ilişkide bulunuyorduk. Konu hastane içerisinde duyulunca ilişkiyi bitirmek istedim. H. isimli kadın, ayrılmak istemeyerek tehditlerde bulunuyordu. Birlikte olduğum H. isimli kadının yine hastanede çalışan M. isimli çalışanla da ilişkisi olduğunu öğrendim"

KADININ İMAM NİKAHLI EŞİNDEN TEHDİT ALMIŞ

Olayda adı geçen M. isimli şahıs ise verdiği ifadede, "H. isimli kadın ile ilişki yaşadık ve ayrıldık" dedi. M. isimli şahıs, H. isimli kadının imam nikâhlı eşi tarafından sürekli tehdit aldığını da iddia etti.

HASTANEDE OLAY ÇIKARMIŞ

Ayrıca skandalın içinde olduğu iddia edilen H. isimli kadının imam nikâhlı eşi de olayı öğrenince hastaneye gelerek kavga çıkarttığı iddia edildi.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Sağlık müdürlüğü olaya karışan personeli, diş hastanesinden alarak farklı hastanelere gönderdiği iddia edildi. İl sağlık müdürlüğü ve savcılığa yansıyan olayda,soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

Kayseri 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (210)

tırtıklı necdet:

ŞU KADIN MİLLETİNE FAZLA İŞ VERMEYİN. ONLAR YÜZÜNDEN ERKEKLER İŞ BULAMIYORLAR, AİLELERİNE EKMEK GÖTÜREMİYORLAR. İŞE ALIMLARDA KADINLARA SINIRLI KONTENJAN GETİRİLSİN. EVLİ OLANLAR ÇOCUK YAPSIN EVİNDE DURSUN, YALNIZCA SİGORTADAN ÜSTÜNDE MAAŞ OLMAYAN BEKAR, DUL OLANLAR İŞ BULABİLSİN. SONUÇTA BEKAR KIZ İŞ EŞ BULUR, DUL KADINLARDA BAŞKA BİR ERKEĞİMADDİYATINA BOYUN EĞMEDEN EVLADINI YETİŞTİRECEK PARAYI KAZANIR.

118
46
yanıtYanıtla
ay:

yobazlar yine doluşmuş. kadın çalışmasın, özgürlükleri olmasın biz de rahatça 4 kadın alabilelim derdine düşmüşler

22
58
yanıtYanıtla
yobaz:

Di mi ya ? Oysaki böyle ne güzel 4 kadın sınırı da yok. İstediğinle her zıkkımı ye sonra herkes yoluna . Sorarlarsa çağdaşım dersin . .

yanıt28
yanıt15
GÜNEŞ:

Şu olaya tek tepki göstermeksizin diline yobaz kelimesini takmış bir gerici deyimini sana değilde kime diyecez biz?

yanıt11
yanıt7
ay:

altta ''kadın çalışmasın'' durumna getiren yobazları eleştiriyorum sana batan ne anlamadım ?

yanıt6
yanıt11
ay:

Şu haberden bile ''kadınları çalıştırmayın, erkekler iş bulamıyor bak başımıza neler geliyor'' diyene yobaz denir.

yanıt4
yanıt8
ay:

Algılama yeteneğin olunca gel konuşalım.

yanıt5
yanıt6
ay:

Bu olayı savunacak bir yorum yapmadım. Yobazların bu haberden '' kadınların çalışmaması gerektiğini'' söyleyenlere eleştiri yaptım. Senin gibi algılama yeteneği yoksun sazan gibi atlayanlara da bilale anlatır gibi anlatmaya çalışıyorum.

yanıt2
yanıt6
GUNES:

GOLGE YAPMA . .

yanıt3
yanıt1
mem:

laiklik olmasın

yanıt3
yanıt0
Tüm 210 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title