Haberler

Derinkuyu'da Tkdk Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Derinkuyu'da Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tanıtım toplantısı yapıldı.

Derinkuyu'da Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tanıtım toplantısı yapıldı.

Derinkuyu Düğün Salonunda yapılan toplantıya, Kaymakam Mithat Can Kutluca, Derinkuyu Belediye Başkan Vekili Hüdaverdi Yıldırım, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, TKDK İl Koordinatörü Murat Asiltürk, Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, Suvermez Belediye Başkanı Yaşar Özdemir, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Vedat Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Serdal Pala, CHP İlçe Başkanı Zeki Şener Taşkesen ile yatırımcı ve çiftçiler katıldı.

Kaymakam Kutluca, yaptığı konuşmada, "Bu kurum kalkınmayı sağlamak için geldi. Bu projeleri sonuna kadar destekliyorum. İnşallah faydalı bir toplantı olur" dedi.

İl Koordinatörü Asiltürk de, kurumu hakkında bilgiler vererek, "Bu yıl kurulan kurumun amacı yeni açılacak girişimleri desteklemektir. 10 ana başlıkta hibeler yapılacak, projeleri 15 Şubat-15 Mart'ta kabul edeceğiz. Patatese alternatif olacak ürünlere kuracağınız sulama tesislerine destek veriyoruz" dedi.

TKDK İl Koordinatörlüğü'nden Ahmet Durak da, hibe projeleri ile ilgili bilgiler vererek, "Kuruluş alacımız kırsal kalkınmayı desteklemektir. Biz çağrı ilanı ile bir proje almaya çalışacağız. Sunmuş olduğunuz projeyi değerlendireceğiz. Projelerin uygun olup olmadığını kontrol edip kurum merkezimize gönderiyoruz. Yerinde yapılan harcamaya ait belgeler ibraz ediliyor. Ödemeler yapıldıktan sonra proje beş yıl devam etmek zorundadır. Bir yatırımcı dört proje ile müracaat edebiliyor" diye konuştu.

Muhabir: Osman Aytekin

Yayıncı: Yücel Velioğlu - NEVŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Yaşar Özdemir Derinkuyu Suvermez Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title