Haberler

Denizlili Kadın Girişimciler Ankara'da

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Denizli İl Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ile birlikte Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Denizli İl Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ile birlikte Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'yi ziyaret etti.

TOBB Denizli İl Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri İcra Komitesi Başkanı Semra Akça başkanlığında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'yi ziyaret etti. Ziyarete katılan Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ise, büyük bir özveriyle toplumsal sorumluluğunun gereğini de yerine getirmeye çalışan kadın girişimcilerle, daha güzel işlere imza atacaklarını ifade etti. Başkan Erdoğan, "Kadın girişimcilerimize, Ticaret Odamızda kendilerine özel bir yer, toplantı salonu ile sekretarya vereceğiz. Bu yöndeki hazırlıklarımız devam ediyor. Her türlü faaliyetlerinde de tüm imkanlarımızla destek olacağız. Nisan'da ekibi daha da güçlendireceğiz. Bizler burada olduğu gibi kadınlara sivil toplum kuruluşlarında ve memleketi yönetmede daha fazla yer vermek düşüncesindeyiz" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Denizli Akça Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title