Haberler

Denizli'deki Cinayet

Evinde darbedilerek öldürülmüş halde bulunan kadının katil ya da katillerinin yakalanması için özel ekip kuruldu.

Denizli'de, yalnız yaşadığı evde darbedilerek öldürülmüş halde bulunan Havva Boyacı'nın katil ya da katillerinin yakalanması için özel ekip kuruldu.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği, 32 yaşındaki Boyacı'nın öldürülmesiyle ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Katil ya da katillerinin yakalanması için özel ekip kuruldu. Boyacı'nın cep telefonu kayıtları incelemeye alındı. Kapıda zorlama olmadığını belirleyen polis, cinayeti tanıdık birinin işleyebileceği şüphesiyle Boyacı'nın arkadaşlarının ifadesine başvuracağı belirtildi.

Öte yandan Boyacı'nın otopsisi tamamlandı. Cenazeyi Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morgundan alan yakınları, defnetmek üzere Isparta'ya hareket etti.

Olay

32 yaşındaki Havva Boyacı'dan bir süre haber alamayan arkadaşları, onun yalnız yaşadığı Feslikan Mahallesi 992. Sokaktaki apartman dairesine gelmiş ve arkadaşlarını kanlar içinde bulunca durumu polis ve 112 Acil Servis ekiplerine haber vermişti.

Eve gelen sağlık ekipleri Boyacı'nın darbedilerek öldürüldüğünü belirleyince polis soruşturma başlatmıştı. - Denizli

Kaynak: AA / Güncel

Havva Boyacı Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title