Haberler

Denizli'de Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tüm Yurtta Olduğu Gibi Denizli'de de Coşkuyla Kutlanıyor.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Denizli'de de coşkuyla kutlanıyor.

Bu sabah Denizli Valiliği önünde başlayan kutlamalara binlerce vatandaş ellerinde Türk Bayrakları ile katıldı. Son yılların en kalabalık kutlamalarına dönüşen tören Denizli Valisi Hasan Canpolat, 11.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ergüder Toptaş ve Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'nin vatandaşların bayramlarını kutlamasıyla başladı. Denizli Valisi Hasan Canpolat, bir süre yürüyerek vatandaşlarla tokalaştı ve bayramlarını kutladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın

okunmasından sonra bir konuşma yapan Vali Canpolat, "Bu coğrafyada yaşayan bizler, bu vatanı, devleti ve cumhuriyeti kanımızla ve canımızla kurduk" dedi. Konuşmaların ardından öğrenciler şiirler okudu. Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerde dereceye girenlere ödül verildi. Halk oyunlarının ardından geçit töreni yapıldı. Öğrenci ve gazilerin ardından geçiş yapan askeri birlikler vatandaşlar tarafından alkışlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları coşkuyla başlayıp coşkuyla bitti.

(AV-SÇ-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title