Haberler

Deniz Naki, "Keşke Amedspor'un Uçağı Düşseydi" Diyenlere Patladı

Güncelleme:

Amedsporlu futbolcu Deniz Naki, "Keşke Chapecoense yerine Amedspor'un uçağı düşseydi." diyen sosyal medya kullanıcılarına patladı: Alçaklık, namussuzluk, zavallılık.

Futbol dünyası dün büyük bir trajediyle sarsıldı. Bolivya'nın Santa Cruz de la Sierra şehrinden kalkan ve Brezilya ligi takımlarından Chapecoense'li oyuncuların da bulunduğu Lamia havayollarına ait uçak, Kolombiya'nın Medellin kenti yakınlarında dağlık bölgeye düştü.

75 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kolombiyalı yetkililer dokuzu mürettabat olmak üzere uçakta 81 kişinin bulunduğunu ve kazada 75 kişinin yaşamını yitirdiğini açıkladı. Kazadan sağ kurtulanlar arasında futbolculardan Jakson Follmann, Neto ve Alan Ruschel'in yanı sıra bir malzemeci ile bir hostesin ve yolcunun olduğu belirtildi. Enkazdan yaralı kurtarılan takımın kalecisi Danilo ise hastanede hayatını kaybetti.

AMEDSPORLU DENİZ NAKİ'Yİ KIZDIRAN OLAY

Sosyal medyada yapılan yorumlardan bazıları, Amedsporlu Deniz Naki'yi çileden çıkardı. "Amedspor dışında kimsenin başına gelmesin. Sivil havacılıktan da uzak dursun uçak kazası çok vahim olay be.." ve "Keşke Amedspor'un uçağı düşse bayram ederiz." tweet'lerini paylaşan Naki, ağzına geleni söyledi.

Tecrübeli futbolcunun açıklaması şu şekilde:

"Dünya futbol tarihinin en vahim, en trajik gününü yaşıyoruz. Bu anlamda uçak kazasında yaşamını yitiren #chapecoense futbol emekçilerinin karşısında saygıyla eğiliyorum ve derin üzüntülerimi sunuyorum.

Dünyanın öbür ucundada olsa hiç tanımadığımız insanlara üzülmek, kendine insanım diyen her bireyin görevidir. Ama ülkemizde maalesef bu durumdan bile düşmanlık çıkaran bir zihniyetle karşılaşıyoruz.

17 Ağustos İstanbul depreminde keşke Diyarbakır'da olsaydı diyenler. Van depreminde Van halkına yardım diye kolilere taş doldurup gönderenler bir halkın acısıyla dalga geçenler bugünde düşen uçağın Amedspor uçağı olsaydı diyenler... Ve aynı havayı aşı suyu paylaştığı insanların ölmesini dilemek ALÇAKLIK NAMUSSUZLUK ve ZAVALLILIKTIR..."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Deniz Naki Santa Cruz Bolivya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title