Haberler

Sunucu Gökay Kalaycıoğlu'na saç baş yolduran tartışma! Deniz Akkaya ve Sevda Türküsev birbirine girdi

Güncelleme:

Kişilerin evleneceği kişiyi kendisinin seçmesi gerektiğini söyleyen Deniz Akkaya ile görücü usulü evliliği savunan Sevda Türküsev, dün akşam Uçankuş TV'de ekrana gelen Canlı Masa programında birbirine girdi. İki tarafın birbirine bağırmasına başarılı sunucu Gökay Kalaycıoğlu bile engel olamadı.

Uçankuş TV'de hafta içi her gün yayınlanan Canlı Masa programında görücü usulü evlilik konusu açıldı. Sevda Türküsev, görücü usulü evliliğin ülkemizin bir değer olduğunu ve görücü usulü evlilikler azaldıktan sonra şiddetin arttığını söyleyince ortalık karıştı.

"GÖRÜCÜ USULÜ EVLİLİK BİTİNCE ŞİDDET ARTTI"

Canlı yayında söz alan Sevda Türküsev, "Görücü usulü evlilik bitti ve serbest yaşama başlandı. Bununla da kadına şiddet ve cinayet arttı. Ten uyumu diye bir saçmalık yok. Deniz hanım siz desteklemiyorsunuz diye bu ülkenin bu değerine laf söyleyemezsiniz. Siz evlilik öncesi ilişkiyi öneren bir insansınız ben de bunu desteklemiyorum" diyerek Deniz Akkaya ile tartıştı.

Deniz Akkaya ve Seda Türküsev, görücü usulü evlilik konusunda canlı yayında birbirine girdi

"YATAĞA GİRECEĞİM ADAMA AİLEM KARAR VEREMEZ"

Türküsev'in sözlerinden sonra sinirlerine hakim olamayan Deniz Akkaya ise şu ifadeleri kullandı: "İnsanlar birbirini tanıyacak, flört edecekler. Tabi ki de iki kişi birbirine uyumlu mu diye birbirine bakacak. Benim anam babam benim gideceğim adamın huyuna değil malına bakar. Ben böyle bir şey kabul edemiyorum. Sizin eskiden böyle bir şey yok demeniz çok trajikomik. Görücü usulü evlenmek kadar kötü bir şeyi nasıl desteklersiniz? Görücü usulü gibi bir avamlığı ben destekleyemem. Senin dediğin görücü usulünde kadına fikri sorulmuyor. Bu adamla ben evleneceğim, ben yatağa gireceğim, ben çocuk yapacağım buna niye anam babam karar veriyor? Yazıklar olsun, kız çocuklarını mahveden zihniyetler sizsiniz işte."

GÖKAY KALAYCIOĞLU'NUN ZOR YAYINI

Programın başarılı sunucusu Gökay Kalaycıoğlu, canlı yayında birbirine giren iki ünlü kadını sakinleştiremedi. Sık sık "Üst üste konuşmayalım" diye uyarılar yapan Kalaycıoğlu, zor anlar yaşadı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sevda Türküsev Deniz Akkaya Haberler

500

Yorumlar (190)

ÇOK BİLMİŞ KIZ ASLI:

YUH YA 21. YÜZYILDAYIZ HALA GÖRÜCÜ USÜLÜ EVLİLİĞİ SAVUNUP ÖZGÜR YAŞAMA KARŞI ÇIKANLAR VAR BU ÜLKEDE. BATSIN BU ÜLKE YA BATSIN KURUNUN YANINDA YAŞDA YANSIN BATSIN BU ÜLKE BEN ZATEN NE YAPIP EDİP AVRUPA ABD YADA AVUSTURYA FİLAN GİDECEĞİM BU YOBAZLAR DİYARINDAN.

7
44
yanıtYanıtla
....:

defol

yanıt17
yanıt5
GÜNEYİN KUŞAĞU HAYATULLAH ABABAYAYAA:

bir sus lo bir sus gına geldi senden ha deve dudaklı)))))))))))

yanıt15
yanıt2
X:

valla sen bence tam bir sığırsın hatta sığırcıksın be ya

yanıt14
yanıt2
okan:

sizin beyin ışıklarınız 25. yüzyılda geçse yanmayacak görücü usulünü lütfen araştır eyy beyinsiz milletten duyduğunuz hakikatlerle ömrünüzü çürütmeyin sen avrupaya bir an önce git çünkü türkiye de ayıp var edep var adap var bunlar size ağır gelir özgürlükçü çağdaş insan yazık sanaa. . .

yanıt17
yanıt4
GİTMEYENİN:

Yobaz sensin sen blr defolup gidemediniz şu ülkeden hep laf gidecem gidecem yav sizleri tutan mı var kuru gürültüden başka blr şey değilsiniz aç tavuklar sizi

yanıt13
yanıt1
tarsuscity:

Oralarda kabuklu ceviz bol bol yersın artık, Anlayan anladı

yanıt10
yanıt2
WWWWWWWWWWWW:

bas git lan ülkemden takoz kafalı aslı bey

yanıt16
yanıt2
...:

Abd falan filan yerlere gidicemde özgür kız olacan o vakit gerçekleri görürsün bacım, görürsün ama giden senden gitmiş olur ya 3 yılda anlarsın ya 30 yılda ancak ıllaki arsın asla eskisi gibi olamiycagni ,sizleri bu düşüncelere bu boş hayallere kapılmanıza, hayatınızı harcamaya sizi teşvik eden beyninizi yıkayıp.sizin gelecek ,iman ,ahlak ve toplum.anlyisinzi bozan sistemlere yazıklar olsun yazıklar olsun yazıklar olsun...

yanıt6
yanıt0
tarık:

ordaki pislikelri görsen yuaşasan buraya kurban olusun yobazlık senin düşüncen

yanıt7
yanıt0
Tüm 190 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title