Haberler

Deniz Akkaya'nın İkinci Konuğu da Hayati Akbaş Oldu

Manken, oyuncu ve sunucu Deniz Akkaya, özel bir televizyon kanalında yapacağı program için ilk konuk olarak seçtiği Özel FBM Tıp Merkezi Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş'ı ikinci kez aynı programa konuk olarak seçti.

Manken, oyuncu ve sunucu Deniz Akkaya, belli nedenlerle çocukken tacize uğramış, suistimal edilmiş ya da evlilik döneminde şiddete uğramış, aynı zamanda aldatılan kadınların özgüvenlerini tekrar kazanmalarını amaçlayan ve Beyaz TV'de geçen pazar ilki yayınlanan "Deniz Akkaya ile Yeniden Ben" adlı programın ikinci çekimleri için Samsun'a geldi. Programa Özel FBM Tıp Merkezi Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş tekrar konuk oldu.

Bugün ikinci program için FBM Tıp Merkezi'ne gelen Akkaya, çekimler öncesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Akkaya, "Kalbi kırılmış kadınların tekrar özgüvenlerinin yerine gelmesi için iyi isimlerle çalışmamız gerekiyordu. O nedenle Hayati Akbaş ve Nihat Bey'le çalışmaktan çok memnunuz. Yol arkadaşlığı yapmaktan son derece keyif alıyoruz. Özgüveni kaybolmuş kadınlarımızın tekrar özgüvenlerini sağlaması için uzun yıllar bu işi yapmayı diliyoruz. Bizim bu proje kapsamı içerisinde doktorlarımız ile birlikte yaptığımız şey, bize kendi elini uzatan, yardım isteyen kadınlarımıza yardım elimizi uzatıyoruz. Biz bunu sosyal sorumluluk projesi gibi yapıyoruz. Özellikle bizim ekibimizin yüzde 90'ı kadınlardan kurulu. Bu çok maliyetli bir iş, çünkü sürekli sokaklarda çekimlerdeyiz" diye konuştu.

Programın ana sponsoru olduğunu ifade eden Özel FBM Tıp Merkezi Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Hayati Akbaş ise, "Deniz Akkaya'nın sunuculuğunda ve moderatörlüğünde bizler burada her hafta bir kadını alıyoruz, güzelleştiriyoruz ve onun hayallerini gerçekleştiriyoruz" dedi.

Daha sonra Akkaya ve ekibi program çekimleri için kameraların karşısına geçti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Hayati Akbaş Deniz Akkaya Beyaz TV Samsun Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title