Haberler

Deniz Akkaya'dan İtiraf: Yılmaz Erdoğan'a Hala Aşığım

Güncelleme:

Magazin dünyası Yılmaz Erdoğan ile Belçim Bilgin'in boşanmasını konuşurken, Erdoğan'ın eski sevgilisi Deniz Akkaya'dan da çok konuşulacak bir aşk itirafı geldi. Canlı olarak yayınlanan programda Bilgin ve Erdoğan ayrılığını masaya yatıran Deniz Akkaya, eski defterleri tekrar açtı. İkilinin ayrılmasındaki nedeni de açıklamasında belirten Akkaya, Erdoğan'a tekrar aşık olduğunu da itiraf etti.

"YILMAZ ERDOĞAN'A HALA AŞIĞIM"

"Yılmaz benim eski erkek arkadaşım, bunu itiraf etmekte bir sakınca görmüyorum" diyen Akkaya, "Hatta fikren ve ruhen Yılmaz Erdoğan'a hala aşığım. Ama artık Yılmaz Erdoğan'ın başka kafalarda yaşadığını ve ermiş olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.


"AYRILIĞIN ASIL SEBEBİ BUDUR"

Belçim Bilgin ve Yılmaz Erdoğan çiftinin ayrılıklarına da değinen Akkaya, "Yılmaz dünyevi olaylardan koptuğu için bu evlilik buralara geldi. Belçim ise hala dünyevi olaylardan zevk almak istiyor, başarılara imza atmak istiyor, Yılmaz doymuş. Ayrılığın asıl sebebi budur" dedi.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yılmaz Erdoğan Belçim Bilgin Deniz Akkaya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title