Haberler

Deniz Akkaya, Cem Yılmaz'la Olay Pozu Hakkında Konuştu: Bugün Olsa Yine Veririm

Güncelleme:

15 yıl önce Cem Yılmaz'la verdiği cesur poz hakkında konuşan Deniz Akkaya, "Yeniden aynı pozu verir misiniz?" sorusuna "Tabi ki yine veririm" yanıtını verdi.

Bir alışveriş merkezinde muhabirler tarafından görüntülenen eski manken Deniz Akkaya gündeme dair sorulara yanıt verdi.

YELİZ YEŞİLMEN AÇIKLAMASI

İlk olarak Yeliz Yeşilmen'in paylaştığı ve eşinin atletli göründüğü fotoğrafa yaptığı yorum sorulan Deniz Akkaya, konuyla ilgili ilk kez konuşarak bir anlamda son noktayı da koymuş oldu. Akkaya paylaşımıyla ilgili olarak "O fotoğraf bir arkadaşımın sitesinde de paylaştığı bir kareydi ve benim yaptığım tek şey fotoğrafın altına bir Şebnem Ferah şarkı sözü yazmak oldu. Bence o görüntünün travmatik bir tarafı vardı ve o karede bir ironi yapıldığını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

GÜLSE BİRSEL'E ÖVGÜ

Arif V 216 filmiyle birlikte gündemden inmeyen Cem Yılmaz'la 15 yıl önce verdiği cesur pozlarını hatırlatan muhabirlere samimi bir şekilde konuşan Deniz Akkaya, "O kareleri Gülse Birsel'in başında olduğu bir dergiye vermiştik. Ne kadar başarılı bir kadın olduğunu üzerinden 15 yıl geçmiş olmasına rağmen halen konuşulmasından anlıyoruz" yorumunu yaptı.


"BUGÜN OLSA YİNE VERİRİM"

Muhabirlerin, "Yeniden aynı pozu verir misiniz?" sorusunaysa; "Bugün de olsa aynı pozu veririm, neden içimize mi kapanıyoruz? Geriye mi gidiyoruz? Tabi ki yine veririm" şeklinde yanıtladı.

"BÖYLE BİR AŞK YOK"

O dönem sevgili olmadıklarının da altını çizen Akkaya, "15 yıldır bu soruyu soruyorsunuz, böyle bir aşk yok" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yeliz Yeşilmen Şebnem Ferah Deniz Akkaya Cem Yılmaz Cinsellik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (91)

çadır:

RESİMDEKİ POZDA CEM YILMAZ ÇADIRI KURMUŞ :D :D

70
2
yanıtYanıtla
Sen olsan:

Sen olsan kurmazmıydın:)

yanıt30
yanıt4
lazoğlu:

ne vermiş neyi vermüş ya anlamadum

42
11
yanıtYanıtla
Arap:

Sen boş ver lazoğlu yorma kafanı böyle işlere :)

yanıt0
yanıt1
BekirX:

Günaha pişmanlık bile duyamamak ne büyük acizlik. . . Rabbim cümlemizin hidayetini kolaylaştırsın. . .

34
7
yanıtYanıtla
AKKAYA:

Cennet uzuz değil Cehennemde manasız değildir Ahlakızlar için yaşasın Cehennem

34
5
yanıtYanıtla
Izmirliii:

Ne kadar haci hoca varsa resimi iyice incelemiş sonra ALLAHHH var yazmiş

23
15
yanıtYanıtla
KEMAL:

Basmı dedin anlamadık

yanıt5
yanıt2
angarali:

lan ne kadar kalbiniz bozuk kadun poz vericek mis ya la

33
5
yanıtYanıtla
KOZANLI:

Insanda iman ALLAH korkusu olmaz ar damari olmazsa boyle olur işte

33
4
yanıtYanıtla
Tüm 91 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title