Haberler

Deneyimli psikolog "dijital dönüşüm" sloganıyla PR sektörüne girdi

Güncelleme:

Psikolog Leman Alaca, geçtiğimiz aylarda "dijital dönüşüm" mottosuyla bir PR şirketi kurdu.

Psikolog Leman Alaca, geçtiğimiz aylarda "dijital dönüşüm" mottosuyla bir PR şirketi kurdu. Alaca "dijital dönüşüm" Management adıyla kurduğu şirket ile alakalı kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Milli Eğitim Bakanlığında 23 yıl psikolojik danışman olarak görev yaptıktan sonra farklı bir sektöre giriş yapan Psikolog Leman Alaca, "Yığınları sistematik bir şekilde bilimsel metotlarla sınıflandıranlar, bugünün öne çıkanları, yarının mimarları olacaklardır." sözü ile bu dönemde PR çalışmalarına önem verenlerin gelecekte herkesin önünde olacaklarını vurguluyor.

"Tercih değil, zorunluluğun oluşturduğu bir tablo"

"Pandemi süreci, kişilere ve kurumlara yapmış olduğu ticari eylemlerin, sınırlarının olmaması gerektiğini öğretti" diyen Leman Alaca, " Bu, bir tercihin değil, bir zorunluluğun şartlarını oluşturan tablodur. Gelenekselleşen metotlardan sıyrılarak, yenilikçi çözümler üreten bir reklamcılık algısı, Türkiye'de oluşmalıdır. Dönüşümün gerekliliklerini yerine getirme noktasında, radikal bir süreç söz konusudur. Tabi ki süreç kendi içerisinde markalara uyum sağlamak için çeşitli fırsatları da beraberinde getirmelidir" dedi.

"Bu günün öne çıkanları, yarının mimarları olacaktır"

Sözlerine marka psikolojisinin reklamcılık sektöründe ne kadar önemli olduğuna vurgulayarak devam eden Alaca, "Bir markanın oluşmasının en temel yolu çevresel koşullarını ve kitle psikoloji trendlerini çok iyi analiz eden yığınlardan oluşmaktadır. Yığınları sistematik bir şekilde bilimsel metotlarla sınıflandıranlar bu günün öne çıkanları, yarının mimarları olacaklardır" ifadesini kulandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Leman Alaca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title