Haberler

Denetim Sırasında 52 Göçmen Denizde Kıskıvrak Yakalandı

Denetim sırasında 52 göçmen denizde kıskıvrak yakalandıİZMİR - İzmir'in Dikili ilçesinde göçmen kaçakçılığı ile ilgili alınan tedbirleri yerinde incelemek, denizden göçmen kaçakçılığının yapılabileceği koyları kontrol etmek amacıyla denizden yapılan kontroller sırasında, kaçak yollarla yurt...

Denetim sırasında 52 göçmen denizde kıskıvrak yakalandı

İZMİR - İzmir'in Dikili ilçesinde göçmen kaçakçılığı ile ilgili alınan tedbirleri yerinde incelemek, denizden göçmen kaçakçılığının yapılabileceği koyları kontrol etmek amacıyla denizden yapılan kontroller sırasında, kaçak yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 52 göçmen yakalandı.

İzmir'den kaçak yollarla yurt dışına geçişleri engellemek için denetimlerde bulunan ve çalışmaları yerinde tespit etmek için göçmenlerin sık kullandığı koyları dolaşan Dikili Kaymakamı Alper Faruk Güngör, sahil güvenlik bot komutanları, Dikili Emniyet Müdürü ve Dikili Jandarma Komutanı; denetimler sırasında yasadışı yollardan yurtdışına çıkmaya çalışan mülteci dolu bir tekneyle karşılaştı. Kaymakam Alper Faruk Güngör emir ve komutasında müdahale edilen tekneden 40 Suriye, 11 Afgan ve 1 İran uyruklu olmak üzere 52 göçmen çıktı. Yakalanan mülteciler işlemlerin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Alper Faruk Güngör Dikili İzmir 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title