Haberler

Demirpark Avm' de Şehrin Efsanesi Çekilişi

Güncelleme:

Modanın, teknolojinin, eğlencenin ve lezzetin kesişim noktası DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 2012 yılının araç ve hediye talihlileri belli oldu.

DemirPark AVM 3. Yaşında 3. Araç ve hediye çekilişinde 1 kişiye şehrin efsanesi 2012 model Fiat Doblo Combi, 2 kişiye NB Acer One Netbook, 1 kişiye LG" (94cm) LCD TV, 1 kişiye Fuji Finepix Cam HD Fotoğraf Makinesi ve 1 kişiye Samsung E1150 Cep Telefonu 23 Nisan 2012 tarihinde sahiplerini buldu.

Demirpark AVM giriş katında gerçekleştirilen 67 TV ekranlarında da canlı olarak yayınlanan Zonguldak 1. noter Başkan vekili Yaşar Kapukıran ve 1. noter Katibi Birkan Hamarat'ın denetiminde gerçekleştirdiği çekilişe Demir Grup Yönetim Kurulu Üyesi Metin Demir, Demir Grup Yönetim Kurulu Üyesi Harun Demir, DemirPark AVM Genel Müdürü Makbule Demir, DemirPark İşletme Koordinatörü Hakan Temel Aksel ve çok sayıda kişi katıldı.2012 model Fiat Doblo Combi'nin çekilişini Demir Grup Yönetim Kurulu Üyesi Metin Demir, DemirPark AVM Genel Müdürü Makbule Demir ve çocuklar gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen çekilişte 17377 numaralı kuponun sahibi Cemal Elieyi arabanın sahibi oldu.

Arabayı kazanan Cemal Elieyi' yi çekilişin ardından Zonguldak birinci noter Başkan vekili Yaşar Kapukıran aradı. Demir Grup Yönetim Kurulu Üyesi Metin Demir yaptığı konuşmasında, hediyeleri kazanan DemirPark AVM ziyaretçilerini tebrik ettiğini belirtti.

DemirPark AVM Genel Müdürü Makbule Demir ise "DemirPark AVM olarak her yıl bir birinden değerli hediyeleri ziyaretçilerimize veriyoruz. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek. Ziyaretçilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, hediyeleri kazananları ise tebrik ediyorum." dedi.

HEDİYELERİ KAZANAN NUMARALAR

DemirPark AVM' de yapılan çekilişler sonucunda hediye kazanan kuponlar şunlar:

2012 model Fiat Doblo Combi'nin sahibi 17377 nolu kuponun sahibi Cemal Elieyi olurken, 1 kişiye LG" (94cm) LCD TV'nin sahibi 21372 numaralı kuponun sahibi Erdem Bilgiç, NB Acer One Netbook'ların sahipleri ise 06139 numaralı kuponun sahibi Hakan Kaya ve 14096 numaralı kuponun sahibi Yenel Muratoğlu,1 kişiye Fuji Finepix Cam HD Fotoğraf Makinesinin sahibi 18493 numaralı kuponun sahibi Talip Çakır olurken Samsung E1150 Cep Telefonun sahibi ise 05419 numaralı kuponun sahibi Tayfun Çiçek oldu.

www.demirpark.com.tr

Kaynak: Bültenler / Güncel

Metin Demir Fiat Doblo Samsung Acer Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title