Haberler

Demet Şener Esnekliği ile Göz Doldurdu

Güncelleme:

İbrahim Kutluay'dan ayrılma kararı aldıktan sonra son zamanlarını yoga yaparak geçiren Demet Şener, yeni pozisyonları ile esnekliğini konuşturdu.

11 yıl önce evlendiği İbrahim Kutluay'dan ayrılma kararı alan Demet Şener, kendisini adeta spora ve yogaya adamış durumda. Düzenli olarak spor yapan ve fit görüntüsü koruyan Şener, yoga seansları ile de kafa dağıtıyor.

POZİSYONDAN POZİSYONA GİRDİ

Oldukça zor hareketler deneyen Demet Şener, pozisyondan pozisyona girdi. Seansı sırasında neşeli görüntüler sergilerken, zor hareketleri yüzünü kıpkırmızı hale getirdi. Instagram hesabında paylaştığı görüntülerinde takipçilerine 'bize katılın' çağrısında bulundu.

KENDİSİNE 'KUTLUAY' DEMEYE DEVAM EDİYOR

İbrahim Kutluay'dan boşanmak için mahkemeye başvuran Demet Şener'in, Instagram hesabında hâlâ 'Kutluay' soyadını kullandığı görüldü. Demet Şener'in avukatı aracılığı ile boşanma davasını resmen açmış ve süreci beklemeye koyulmuştu. Şener'in bu kararından geri adım atıp atmayacağı merakla bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Kutluay Demet Şener Instagram Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title