Haberler

Demet Şener'den Aşk Açıklaması: Aşka Kalbim Kapalı Değil Ama Önce Boşanmam Lazım

Güncelleme:

Eski basketbolcu eşi İbrahim Kutluay'dan uzun zamandır boşanamayan Demet Şener, "Aşka kalbim kapalı değil ama önce boşanmam lazım" dedi.

Podyumların emektar ismi Demet Şener, Cengiz Abazoğlu'nun önceki akşam Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen defilesine katılan isimler arasındaydı. Kalbini aşka kapatmadığını söyleyen Şener, boşandıktan sonra yeni bir ilişkiye başlayabileceğini söyledi.

"KALBİ AŞKA KAPALI DEĞİL AMA BOŞANMAM LAZIM"

İbrahim Kutluay ile boşanma davası süren Şener, "Aşka kalbiniz kapalı mı?" sorusuna, "Hiç kapalı değil ama önce boşanmam lazım. Kendime yeni bir sayfa açacağım, belki evimi bile değiştirebilirim" cevabını verdi.

Demet Şener'den Aşk Açıklamadı: Aşka Kalbim Kapalı Değil Ama Önce Boşanmam Lazım

"FORMUMU SPORA BORÇLUYUM"

Formunu spor yapmaya borçlu olduğunu belirten Demet Şener, "41 yaşındayım ve her gün spor yapıyorum. Örnek olabiliyorsam ne mutlu bana" dedi.

Demet Şener'den Aşk Açıklamadı: Aşka Kalbim Kapalı Değil Ama Önce Boşanmam Lazım

"KİMSENİN HAYATI BENİ İLGİLENDİRMEZ"

Demet Akalın'ın 6 yıllı keşi Okan Kurt'tan boşanmasının ardından ünlü şarkıcı ile ilgili yapılan yorumları beğenmesinin hatırlatılması hakkında eski model, "Kimsenin hayatı beni ilgilendirmez" sözleriyle konuyu kapattı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cengiz Abazoğlu İbrahim Kutluay Çırağan Sarayı Demet Şener Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (39)

mahmud uyak:

sen. bir. annesin. ya. ne. demek. sevgili. mevgili. Allahtan. kork.

8
8
yanıtYanıtla
Kenan:

Ne yapsın, geri kalan ömrünü yas tutarak mı geçirsin

yanıt10
yanıt3
kenan''a:

hayır, pas tutarak geçirsin.

yanıt4
yanıt1
kral:

mide bulantısı kadın. konuşulacak lafmı bu. annesin sen anne.

6
8
yanıtYanıtla
gayserili ibrahim:

iki çocuğu olan kadının lafına bak hele. kalbi boşmuş. yavruların var ya! oğlum biz erkek milletine ne oluyor böyle? erkekleri muma çevirdiler. hovardalığımıza karışıyorlar. kendinize gelin. pısırık olmayın. evde çocuklarımızı büyütmesi gereken evin kraliçesi kadınlar azıtmaya başladı. kadınlar, sizin yaratılma amacınız bizi mutlu etmek iyi bir eş ve ana olmak. biz böyle gördük atalarımızdan. . kendinize gelin. gavurlara özenip yoldan çıkmayın.

6
6
yanıtYanıtla
nevin - tekirdağ:

sizin gibi erkeklere köle olacağımıza gavurlara uyarız daha iyi. sizin gibi erkeğin ömür boyu kölesi olmak yerine, her erkeğin bir günlük gülü olmayı tercih ederim

yanıt4
yanıt4
Açık:

Kalbini aşka açtı, giysilerini başka açtı

5
5
yanıtYanıtla
Huriye:

Bu sabah yine midem bulanıyor Sebebi ne olabilirki

6
4
yanıtYanıtla
DA TI TURAM:

SAKIN HAMİLE OLMAYASIN. . . YADA YEDİĞİN BİŞEYLER DOKUNMUŞTUR. . .

yanıt4
yanıt0
AKYAZILI:

Huriye sen evde kaldığından dolayı miden bulanmıştır belki de evde bile değil oda da kalmışsındır odandan bile çıkamadığın için de miden bulanabilir. Ara sıra salona çık sosyalleş biraz Anne babanla TV izle sohbet et. .

yanıt0
yanıt3
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title