Haberler

Demet Özdemir, arkadaşı Deniz Bulut'a şiddet uyguladığı ileri sürülen Ozan Güven'e öfke kustu: Bu nasıl insanlık

Güncelleme:

Oyuncu Demet Özdemir, Ozan Güven tarafından şiddete maruz kaldığını söyleyen arkadaşı Deniz Bulutsuz'a destek verdi. Özdemir, arkadaşı için yaptığı paylaşımda "Hiç bir kadına böyle bir şey yaşatmanın bir affı olamaz, bu kabul edilemez. Bu nasıl bir vicdan, nasıl bir insanlıktır" dedi.

Sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz, bir süredir aşk yaşadığı Ozan Güven tarafından şiddete maruz kaldığını ileri sürdü. Güven tarafından bir saatten fazla şiddet gördüğünü söyleyen Bulutsuz, hukuki yollara başvurarak oyuncudan şikayetçi oldu. Bulutsuz'a sosyal medyada destek yorumları yağdı.

"DENİZ'İN YAŞADIKLARINI AKLINDAN ÇIKARMANIN YOLU YOK"

Deniz Bulutsuz ile arkadaş olan oyuncu Demet Özdemir, ise sosyal medya hesabından Ozan Güven'i hedef alarak şunları yazdı: "Can dostumuz Deniz Bulutsuz'un Ozan Güven tarafından canına kasteden düzeyde gördüğü bu şiddet için ne söylemek nasıl konuşmak gerekir inanın bilmiyoruz. Bu nasıl bir vicdan, nasıl bir insanlıktır. Bizler bu kötü günleri elimizden geldiği her an Deniz ve ailesinin yanında, ona destek olarak geçirmeye çalışıyoruz. Fakat o gece yaşadıklarını, gördüklerini onun aklından çıkarmanın, anne ve babasının gözlerinde gördüğümüz üzüntü ve korkuyu yok etmenin hiçbir yolu yok. Hiç bir kadına böyle bir şey yaşatmanın bir affı olamaz, bu kabul edilemez."

Demet Özdemir, arkadaşı Deniz Bulut'a şiddet uyguladığı ileri sürülen Ozan Güven'e öfke kustu. Bu nasıl insanlık

"BİR SAATTEN FAZLA SÜREN ŞİDDETE MARUZ KALDIM"

Öte yandan dün konu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Deniz Bulutsuz, "13.06.2020 Cumartesi sabaha karşı kamuoyunca bilinen bir ilişki yaşadığım Ozan Muharrem Güven tarafından kendi evinde bir saatten fazla süren ağır fiziksel şiddete maruz kaldım. Şiddet gördüğüm sırada evden çıkmama izin vermeyerek canıma kasteden, fiziksel ve duygusal şiddetin sorumlusu olan Güven'e karşı hukuki haklarımı sonuna kadar savunacağım. Kadına şiddetin hiçbir şekilde kabul edilemeyecek bir suç olduğu bir toplumda, ruh sağlığımı ancak psikolojik destek alarak koruyabildiğim bu hukuki süreç boyunca şimdiye kadar koruduğum sessizliğime ve mahremiyetime saygı duyulmasını rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Deniz Bulutsuz Demet Özdemir Ozan Güven Haberler

500

Yorumlar (13)

peh:

nikahsız aynı evde para içinde yaşarken gezerken tozarken ailenin sesi çıkmıyor. her ne kadar şiddet asla kabul edilemeyecek bir şey olsa da anne babanın üzüntüleri yüzünden okunuyor diyor. iş buraya gelene kadar aklınız neredeydi ey aileler?

14
13
yanıtYanıtla
LEON BUUREN:

NE BÜYÜTTÜNÜZ ARKADAŞ BU İŞİ, OZAN GÜVEN''E İFTİRA ATILIYOR SANKİ VE DENİZ HANIMDA ÜNLÜ OLMAK İÇİN BİLİNEN OYUNLARDAN BİRİNİ OYNUYOR GİBİ. BAKTILAR ŞÖHRET OLAMIYORLAR YOK ŞİDDET GÖRDÜM YOK ÖLÜMÜN EŞİĞİNDEN DÖNDÜM. KAÇ AYDIR BERABERSİN HİÇ Mİ TANIMADIN BU ADAMI. HEP OYUN HEP OYUN.

9
14
yanıtYanıtla
.:

Hak etmiş, aynı evde yaşamanın cezası vs. yazan kişilere sesleniyorum. Hiçbir kadın altını çiziyorum her ne yaparsa yapsın hiçbir kadın hatta hiçbir insan şiddeti hak etmez. Daha biz bu zihniyetten çıkamamışız. O kadar kadına şiddete hayır eylemleri yapıldı hâlâ akıllanmadınız mı? Unutmayın hepimiz bir kadından geliyoruz ve kadının değerini daha anlayamıyorsunuz. İşte zekâ seviyenizin düşük olduğuna bir kanıt daha!

9
4
yanıtYanıtla
istanbullu volkan:

aileyi parçalayanlar şimdi de şiddetten şikayet ediyor. yesinler sizin numaralarınızı. . .

7
6
yanıtYanıtla
DEVE:

10 bin TL. VERİRSE ŞİKAYETİNİ GERİ ALIVERİRSİN.

4
8
yanıtYanıtla
mehmet:

sadece kadınamı erkeğede olamaz, herşey karşılıklı, yaptığı yanlış ama erkeklere mal edilemez. . . . . sen dua ette emevi dinine herkes inanmıyor yoksa kadının değeri sıfır, dua et Türkiyedesin ve İslamın gerçeğe en yakın yaşandığı ülkedesin. . . .

2
5
yanıtYanıtla
gıcık:

ne oldu , ne söyledi , ne gördün de '' haklı olarak'' şiddet uyguladın. sanki etrafında hiç hatun yok. el kaldırana kadar ayrılırsın olur biter. şimdi şiddete eğilimli damgasınıda yedin. Yazıklar olsun.

4
3
yanıtYanıtla
Antipati:

Terbiyessizler, beraber yaşadığı ne demek laa. Az bile olmuş! Namusunla evlen bak böylesi şeyler yaşanıyor mu!

2
3
yanıtYanıtla
keramibeyamca:

yok hiç olmuyor gerçekten. !

yanıt1
yanıt0
Cash:

Siz nerede yaşıyorsunuz bukadar kadın cinayeti namusuyla yaşayanların başına gelmiyormu

yanıt0
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title