Haberler

Demet Akalın TikTok kurbanı oldu! Küçük kızı, canlı yayınını izlediği kişiye tam 7 bin TL gönderdi

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın 7 yaşındaki kızı Hira Kurt, TikTok canlı yayınında bilmeden bastığı para gönderme butonlarıyla izlediği kişiye tamı tamına 7 bin TL gönderdi. Kredi kartındaki ödemeleri görünce büyük bir şaşkınlık yaşayan Akalın ise "Bu nasıl bir sahtekarlık, dolandırıcılık bu" diye isyan ederek tüm anne ve babaları uyardı.

Hafta içi her gün Star TV ekranlarında Alişan ile program sunan Demet Akalın, dün ilginç bir olay yaşadı. 7 yaşındaki Hira, ailesinin telefonunu alarak TikTok'tan bir canlı yayın izlemeye başladı. Hira'yı gören TikTok fenomeni ise "Çiçek emojisine bas" diyerek kendisine para göndertti.

KREDİ KARTINDAN 7 BİN TL ÇEKİLDİ

Yaşadığı olaya sosyal medya hesabından öfke kusan ünlü şarkıcı, "Bütün anne ve babalar beni iyi dinlesin. Bugün ben yayındayken Hira da ders arasındayken TikTok'a giriyor ve bir kızın canlı yayınını açıyor. Kız 'Bana çiçek gönder böcek gönder, teşekkür ederim Hira' demiş. Ve kredi kartımdan 7 bin TL çekiliyor. TikTok fenomeniyle görüştüm 'Bunun muhatabı Apple' diyor. Apple'a başvurduk oradan geri dönüş yok. Bu resmen bir hırsızlık. Çocuklar bunlara maruz kalıyor gerçekten çok ayıp. Ne kadar ayıp ne kadar günah" dedi.

Akalın paylaşımında tüm anne ve babaları bu konuda dikkatli olması için de uyarmayı ihmal etmedi.

Demet Akalın TikTok kurbanı oldu! Küçük kızı, canlı yayınını izlediği kişiye tam 7 bin TL yolladı

"BEN HİRA'DAN 30 KURUŞLUK BİR GÜL İSTEDİM SADECE"

Hira Kurt'un farkında olmadan para gönderdiği Özgür Balakar isimli fenomen de Instagram hesabından konu hakkında açıklama yaparak şunları söyledi: "Ben canlı yayın yaparken birileri pahalı hediyeler gönderdi. Profiline girdiğimde de Hira yazıyordu. Sonra bana onun Demet Akalın'ın kızı olduğunu söylediler. Biz de geçenlerde Demet Akalın'ın evine gitmiştik Hira'yı görmek için. Ben de onun olduğunu görünce teşekkür ederek Demet Akalın'ın kızı Hira isen bir tane gül gönder dedim. Gönderilen gül emojisinin fiyatı da 30 kuruş. O da gönderdi."

Demet Akalın TikTok kurbanı oldu! Küçük kızı, canlı yayınını izlediği kişiye tam 7 bin TL yolladı

"SOYGUNCU DENMESİNE KALBİM KIRILDI, PARYI GERİ GÖNDERİRİM"

"Burası böyle bir platform, biz bu hediyeleri zorla çekmiyoruz kimseden onlar gönderiyor. Bize soyguncu demen beni gerçekten çok kırdı. Parayı geri gönderirim Demet Abla. Sakin ol, sakinleş. Tek derdimiz para olsun."

Fenomenin bu sözlerine sinirlenen Demet Akalın ise geri alacağı parayı çocuklar için kullanacağını ve bu konuyu avukatı aracılığıyla çözeceğini söyledi.

Demet Akalın TikTok kurbanı oldu! Küçük kızı, canlı yayınını izlediği kişiye tam 7 bin TL yolladı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Demet Akalın Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

Quiz Matic:

ya Demet Hanım allasen 7binlirayı cebinden düşürsen farketmezsin bırak garibanlar sevinsin...

75
43
yanıtYanıtla
Theo:

Demet hanim bir tiklama ile kredi karti kullanilamaz hem 7 yasindaki cocugun elinde akilli telefon ne isi var bende sizi cok akilli sandim

90
12
yanıtYanıtla
Milliyetçi:

yine gündem olma çabası yazık günah diyorsun sofralar yemekler kabaplar paylaşınca güzel bir gram üzüldüysem namerdim büyükte konuşmuyorum ama sizlerede hiç üzülmüyorum zamanında bolca yediğiniz paralara sayın

38
5
yanıtYanıtla
COVİD 19:

Demet Aklaından sonra çıkan şey ne dedi anlayan banada anlatsın bu nesilin nasıl konuştuğunu çözmek çok güç teknoloji dili diye bir dil çıkardılar okullarda okutulmalı ! ! !

34
5
yanıtYanıtla
H.EvreN Durmaz:

demet güldürdü beni kız gül istemiş alt tarafı bumu soygunculuk 30 kuruş ben sana atayım demet bu kadar ağlıcaksan. kızının tiktokuna kredi kartı bağla sonrada ağlaa

30
6
yanıtYanıtla
sdsfs dfsa:

sen küçücük çocuğa tiktok kur sonrada ayıp günah de... vay arkadaş muhabbete bak yaa...

13
2
yanıtYanıtla
Kerim Duha Bozkurt:

Türkiyenin yapmış olduğu çok yanlış var bende yetki olsa tiktok'u erişime 10 sene önce kapatırdım.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title