Haberler

Demet Akalın'ın Fotoğraf Çekiminde Giydiği Ceket Sosyal Medyayı İkiye Böldü

Güncelleme:

Yeni single çalışması için objektiflerin karşısına geçen Demet Akalın, 33 Bin TL'lik ceketiyle dudak uçuklattı. Akalın'ın ceketi sosyal medyayı ikiye böldü.

Yeni single çalışması için objektiflerin karşını geçen Demet Akalın'ın ceketinin fiyatıyla dudak uçuklattı. Bir süredir yeni single için stüdyoya kapanan Demet Akalın'ın, giydiği Gucci marka 33 Bin TL'lik ceketiyle sosyal medyaya damga vurdu.

SERVET DEĞERİNDEKİ CEKET SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

Sosyal medya kullanıcıların bazıları Demet Akalın'ın servet değerindeki ceketini çok beğenirken, kullanıcılar ise hiç beğenmediklerini belirttiler. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise Demet Akalın'ın yeni şarkısının tanıtımı için böyle pahalı bir ceket giydiğini savundu.

Demet Akalın'ın Fotoğraf Çekiminde Giydiği Ceket Sosyal Medyayı İkiye Böldüİşte 33 Bin TL'lik Ceket

Demet Akalın'ın Fotoğraf Çekiminde Giydiği Ceket Sosyal Medyayı İkiye Böldü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Demet Akalın Gucci Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (75)

Mert07:

Memleketin haline bak biri geçim derdinde birileri araba degerinde çekete para verir bunları şımartan benim güzel ülkemin güzel insanları sonradan görme bu olsa gerek bunlarda sanatçı olsa hiç zoruma gitmez neyin sanatını yapıyorlar acaba ??

20
1
yanıtYanıtla
ADONAİ ELOHİM:

Hemen elindeki o ceketi usulca bırak biri satsın ve afrikaya yardım için göndersin.

15
1
yanıtYanıtla
SİMLİ:

bizim salı pazarında aynısı var gerek yok bu kadar paraya zaten aman amanda bir şey değil . . . . . . . . . . . . . . .

14
2
yanıtYanıtla
Harabakirli:

Arakanlı müslüman kardeşlerimizi unutmayalım. Onlar icin Dua edelim, etmeyenleri uyaralım.

16
0
yanıtYanıtla
Dilek:

Ben şahsen böyle aşırı pahalı giyecekleri etik bulmuyorum , bir kere giy iki gün sonra at bir kenara israf haram ? O parayla nice fakirler doyar diyecektim ama ; böyle kazanç ta helal değil , eee işte haydan gelen huya gidiyor !......

14
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sonra deki eylüller leylalar ölüyo

14
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bugun cebimde 1 lira olmadığı için metrobüse binemedim :(

10
3
yanıtYanıtla
SEZGÜZEŞT:

sadece şunu çok iyi biliyorum. hesabımız çok çetin olacak zenginde fakirinde. Allah verince kendimizden alınca Allahtan biliyoruz. neyi nereye verdik aldık sattık kaça aldık niye aldık ihtiyaç mı gösteriş mi desinler mi yesinler mi vb. sonuç olarak niyetimiz bizi ya vezir yada rezil edecek iki cihanda.

10
3
yanıtYanıtla
Paşalı:

Allah parayı verir ama nerede nasıl harcama yapacaklarinda onları şaşırtır. Ticari taksiye hesap oderlerken 25 kuruş para üstünü bile beklerler. Allah yoktan var eder ama vardan yok ettiğinde çok zor bir hayat yaşarlar...

11
2
yanıtYanıtla
Murat:

Yanlis anlasilma var Berna lacin dini kullanmiyorSehirden bahsediyor Alisan gundemde kalmak icin hersey yapiyor Dinin butun gorevlerini yerine getiren biri olarak yapilan yorumlari yanlis buluyorum .Hemen yargisiz infaz yapiyorsunuz nasil bir duygu icindesiniz.

9
4
yanıtYanıtla
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title