Haberler

Demet Akalın "Atarlı Şarkılar Midemi Bulandırıyor" Diyen Sertab Erener'e Canlı Yayında Cevap Verdi

Güncelleme:

Demet Akalın, Sertab Erener'in "Şimdiki şarkıların içi bomboş. Atarlı giderli saçma şarkıları midem kaldırmıyor" açıklamasının ardından "Atarlı şarkıları Sezen Aksu da yaptı kendisi de" diyerek karşılık verdi.

Ege turnesine çıkan Sertab Erener, Bodrum Antik Tiyatro'da önceki akşam sevenleriyle buluştu. Atarlı giderli saçma şarkıları midem kaldırmıyor. Aralarında bazı kadın popçular var ki, insanlar daima kötü olsun istiyor." diyerek meslektaşlarını kızdıracak açıklamalarda bulundu.

"ŞİMDİKİ ŞARKILARIN İÇİ BOMBOŞ"

Sertab Erener 2.5 saatlik programında pop dünyasında polemik yaratacak sözlere imza attı. "Şimdiki şarkıların içi bomboş. Aralarında bazı kadın popçular var ki, insanlar daima kötü olsun istiyor. Şarkıları bu yönde. 1990'larda romantizm, şiirsellik, güzel duygular vardı" ifadelerini kullandı.

Demet Akalın 'Atarlı Şarkılar Midemi Bulandırıyor' Diyen Sertab Erener'e Canlı Yayında Cevap Verdi

"ATARLI GİDERLİ SAÇMA ŞARKILARI MİDEM KALDIRMIYOR"

Sertab Erener'in 10 Ağustos'ta Çeşme'deki konserinde söylediği "Atarlı, giderli saçma sapan şarkı sözlerini midem kaldırmıyor" açıklaması da sosyal medyada tartışma konusu oldu. Takipçileri "Sertab'ın kastettiği kişiler Demet Akalın ve Hande Yener olmalı" diye tahminde bulunmaya çalıştı.

"HERKES KENDİ İŞİNE GÜCÜNE BAKSIN"

Haberin TEVE 2 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa'ya telefonla bağlanarak şunları söyledi: "Sertap Erener, çok ikonik ve başka bir yerde duruyor bu sözleri benim için söylemediğine inanıyorum. Sektörde herkes birbirinin kuyusunu kazıyor. Atarlı şarkılar denildiği zaman Sezen Aksu de yaptı kendisi de yaptı. Atarlı şarkı olmayacaksa mutsuz insanların şarkılarını kim yapacak? Herkesi kendi işine gücüne baksın. Piyasadaki şarkılar için diyordur o açıkhava konserleri yapsın biz kulüplerde. O atarlı şarkılar beni 22 yıldır ayakta tutuyor."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sertab Erener Demet Akalın Sezen Aksu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (72)

mert:

geçen aylarda bana yanıp biten ama istediğimi vermeyen güzel bir hatunu arabada demet akalın''ın sebebim şarkısıyla tav ettim. mayıştı. biriki duygusal bakış, tıngır mıngır, bam bam bam. işlem tamam, sıra diğerlerinde. hehe i love you demet abla

3
30
yanıtYanıtla
kibritçi halit:

yarasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yanıt1
yanıt14
H.E:

"Arabesk pop caz alaturka sırtımda yamalı bir hırka yirtik pirtik blue jean haydi gidelim parka" bu saçma sözler de sizin şarkınızdı sertap hanım geçmişten hatırlarsanız eğer!!! Ne atarlı ne giderli akıllara zarar bir şarkıydı açıkçası

23
6
yanıtYanıtla
birisi:

petek dinçöz , demet akalın şarkı söylediğinden itibaren türkçe müzik dinlemiyorum. bu tip insanların şarkı söylediği piyasa kalitesiz olur

17
6
yanıtYanıtla
bilgi veren sema:

petek dinçöz, oryantal tanyeli''nin kuzeni ve ikisi de fulden uras''ın yakın akrabası

yanıt0
yanıt3
MERT:

YOOO SERTAP HANIM. DEMETE LAF YOK. ONUN HARİKA ŞARKILARIYLA ARABAYA ATTIĞIM KIZ SAYISI ÇOK FAZLA. ARKA KOLTUK DİLE GELSE NELER ANLATIR :=) BEBEKTE ÜÇ BEŞ TUR ATALIM LAYLAYLAYTYYYHEYTTT

3
20
yanıtYanıtla
onat:

helal sana, delikanlısın be ya, işin sırrı ne anlat bilader

yanıt1
yanıt6
ertem:

demet akalın sahnede dıp tıs dıp tıs müzik arkasında külot giymiş danseden güzel kızlarla şov yapıp parayı götürüyor. sorum şu, bu kazanılan para islam''a göre haram mıdır helal midir? şarkıların aşk üzerine olması ve ya dansçı kızların şehvetinin etkisiyle zinaya düşen gençlerimizin vebali kimedir?

11
10
yanıtYanıtla
itirafçı esra:

kurban ol o dansçılara. keşke benimde vücudum onlar gibi olsa. kısacık ve şişkoyum. ailem köylü. annem ilkokul terk. babam kahvede çalışıyor. keşke bu aileye doğmasaydım. cehennem gibi hayatım var. ailemden tiksiniyom

yanıt2
yanıt28
ksk alp:

para paradır helali haramı ne yapacan uyuz herif

yanıt2
yanıt10
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title