Haberler

    Demba Ba'dan Liverpool'a Göz Dağı

    Demba Ba, yaklaşık bir yıl sonra Anfield'de tarihi yeniden tekrarlama peşinde.

    Demba Ba, yaklaşık bir yıl sonra Anfield'de tarihi yeniden tekrarlama peşinde. Geçen sezon Liverpool'un şampiyonluğuna taş koyan Beşiktaş'ın Senegalli golcüsü, bu kez siyah-beyazlı ekiple tarih yazmak istediğini söyledi.

    Geçen sezon Manchester City ile kıyasıya şampiyonluk yarışına giren ancak Nisan ayında oynanan maçta Chelsea'ye 2-0 yenilerek, umutlarını tüketen Liverpool'a en büyük darbeyi Demba Ba vurmuştu. Anfield'de oynanan maçta kaptan Gerard'ın da kayması sonrası topu kapan ve Chelsea'nin ilk golünü atan Demba Ba, takımının 2-0 galip gelmesinde başrol oynamıştı.

    Senegalli golcü, Beşiktaş formasıyla tekrar karşılaşacağı Liverpool'a mesaj gönderirken, " Liverpool'a gideceğim için mutluyum, çünkü İngiltere'de oynamayı seviyorum. Anfield'deki atmosfer her zaman inanılmaz" dedi.

    Liverpool Echo'ya açıklamalarda bulunan ve geçen sezon Liverpool'u 2-0 yendikleri maça da değinen Demba Ba, "Görevimi yapmıştım ve o pozisyonda Gerrard şanssızdı. Şimdi geçen yıl yaptığımı yeniden tekrarlamak istiyorum" diye konuştu.

    Coutinho: "Beşiktaş iyi bir takım"


    Beşiktaş maçıyla ilgili kulübün resmi sitesine konuşan Philippe Coutinho ise çıkışa geçtiklerini ve bunu sürdürmek istediklerini söyledi. Brezilyalı oyuncu "Takım, teknik direktörün istediklerini yerine getiriyor ve herkes sahada en iyisini vermeye çalışıyor. Topu kaybettiğimizde herkes defans yapıyor ve sanırım bu takımın iyi oynamasında çok önemli, bunu sürdürmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

    Sezona iyi başlamadıklarını kaydeden Coutinho, "Sakat oyuncular döndü ve takım yeniden birleşti. Beşiktaş'a karşı da büyük bir maç olacak ve takımın hepsi bu maça odaklandı. Avrupa Ligi büyük bir organizasyon ve Beşiktaş'ın da iyi bir takım olduğunu biliyorum. İki harika maç olacak" diye konuştu.

    Beşiktaş'ın Liverpool'a 8-0 yenildiği maçta bir gol atan Liverpool'un kaptanı Steven Gerrard büyük ihtimalle siyah-beyazlılara karşı oynayamayacak. Uzun süren sakatlıktan dönen Raheem Sterling ise şüpheli. Kırmızılarda, Basel ile Aralık ayında oynanan ve 1-1 biten maçta tartışmalı bir şekilde kırmızı kart görerek oyundan atılan ve UEF'nın 4 maç men cezası verdiği Lazar Markovic de Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek.

    Liverpool ise şimdiye kadar Türk ekiplerine karşı kendi evinde oynadığı 5 maçta yenilmedi; ancak son 5 Avrupa maçında da galip gelemedi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Philippe Coutinho Liverpool Beşiktaş Demba Ba Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title