Haberler

Della Miles, Düet İçin Murat Kekilli ile Buluşuyor

Antalya'nın Kumluca ilçe Belediyesi tarafından düzenlenen 13.Tarım ve Seracılık Festivali'nde sevenleriyle buluşan Anadolu Rock sanatçısı Murat Kekilli, Mayıs ayı sonunda yeni albümünün piyasada olacağını söyledi.

Antalya'nın Kumluca ilçe Belediyesi tarafından düzenlenen 13. Tarım ve Seracılık Festivali'nde sevenleriyle buluşan Anadolu Rock sanatçısı Murat Kekilli, Mayıs ayı sonunda yeni albümünün piyasada olacağını söyledi. Kekilli ayrıca, Whitney Houston ve Michael Jackson'ın vokalisti Della Miles ile düet yapacaklarını belirtti.

1996 yılında Yolcular Grubu ile 'Eşek Gözlüm' albümündeki 'Bu Akşam Ölürüm' şarkısıyla üne kavuşan Anadolu Rock sanatçısı Murat Kekilli, Kumluca Belediyesi tarafından organize edilen 13. Tarım ve Seracılık Festivali'nde düzenlenen konserde sevenleriyle buluştu. Karatepe Stadı'nı dolduran binlerce kişinin alkışlarıyla sahneye çıkan Kekilli, sevenlerine yeni albümün müjdesini verdi. Mayıs ayı sonunda 7. stüdyo albümünü çıkaracağını belirten Kekilli, Whitney Houston ve Michael Jackson'ın vokalisti Della

Miles ile düet yapacaklarını belirtti. Kekilli, "Albüm çıkaracakken komik bir şey oldu. Jackson ve Houston'un vokalisti Della Miles, meğerse bizim hayranımızmış. 'Murat Bey sizinle vokal yapabilir miyiz?' dedi. Pazartesi günü, Amerika'dan Almanya'ya, Almanya'dan da Türkiye'ye, sırf düet yapmak için geliyorlar. Garip bir şans. Uzun zamandır albümle uğraşırken böyle bir şey geldi. Umarım iyi olur" dedi.

SAHNEYE ÇİLEK GETİRİLDİ

Kekilli, daha sonra sevilen şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendirdi. Sahnedeyken canı çilek çeken Kekilli, kendisini seyreden Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'ya dönerek, "Başkanım, canım çilek istiyor. Bana onu bulur musunuz?" dedi. Kekilli'nin şarkılarını seslendirdiği sırada sahneye bir kasa domates ve çilek getirildi. Kekilli'ye domatesi Kumluca Kaymakamı Salih Işık, çileği ise Belediye Başkanı Çetinkaya elleriyle yedirdi.

Yaklaşık 3 saat sahnede kalan Kekilli, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Kumluca Belediyesi Michael Jackson Whitney Houston Antalya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title