Haberler

    Defne Samyeli, Serenay Sarıkaya sorusuna kızdı: Bunların parçası değiliz

    Güncelleme:

    Defne Samyeli, kızı Deren Talu'nun "Serenay Sarıkaya'nın olduğu yerde ben yokum" dediği yönündeki haberleri duyunca küplere bindi. Trafikte kendisine soru soran muhabirlere tepki gösteren Samyeli, gaza basarak uzaklaştı.

    Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Defne Samyeli, önceki akşam Arnavutköy'de trafikte görüntülendi. Muhabirlerin yanına gittiği Samyeli, Serenay Sarıkaya hakkındaki bir soruyu duyunca sert çıkıştı.

    "SERENAY'IN OLDUĞU YERDE BEN YOKUM"

    Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu geçtiğimiz günlerde ilginç bir iddiayla gündem geldi. Talu'ya bir şampuan markasının teklif götürdüğü, ancak projede annesinin eski aşkı Cem Yılmaz'la ilişki yaşayan Serenay Sarıkaya da yer alacağı için genç modelin "Serenay'ın olduğu yerde ben yokum" dediği öne sürüldü.

    "BUNLARIN PARÇASI DEĞİLİZ BİZ"

    Önceki akşam Arnavutköy trafiğinde görüntülenen Defne Samyeli, sıkışan trafikte basın mensuplarını görünce şaşırıp kaldı. Aracının camını açarak muhabirlere selam veren Samyeli, kızıyla ilgili iddia sorulunca "Bu da nereden çıktı? Yapmayın arkadaşlar, bunların parçası değiliz biz" diyerek tepki gösteren Samyeli, trafiğin açılmasıyla gaza basarak uzaklaştı.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Serenay Sarıkaya Defne Samyeli Cem Yılmaz Deren Talu Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500

    Yorumlar (23)

    Ss:

    Sizde akil olsa gidip o dangozla birlikte olmazdiniz

    15
    1
    yanıtYanıtla
    Bus:

    Reklamcıların finansal oyunu bu, kadınları birbirine düşürüp fiyat kırdırdılar.

    9
    0
    yanıtYanıtla
    üzgün:

    millet kan ağlıyor bunların altları kuru şunların derdine bak

    8
    0
    yanıtYanıtla
    DÜRBÜNLÜ:

    Bede emekli maaşı ile mutluyum

    yanıt2
    yanıt1
    DÜRBÜNLÜ:

    arkadaşlar itiraf ediyorum. . . ben beyaz atlet. . çizgili pijama giymiş. . . sigara içmekten dişleri sararmış. . . . sabahın köründe kalkıp internette gezip. . buraya tuaf tuaf mesajlar yazan bir emekliyim. . . . kendi yazdığım mesajların altına ilgi çekmek için yine kendim farklı rumuzlarla mesaj yazan biriyim. . bundan zevk alıyorum. . . . . böyle biriyim işte

    5
    3
    yanıtYanıtla
    gıcık:

    bir fesli miz vardı şimdide dürbünlü çıktı.

    yanıt2
    yanıt1
    Dangalak dürbünlü:

    Dayı Bi git ya senin yorumlarından bıktık

    yanıt4
    yanıt2
    haylass:

    O da güzel :) En azından kendi halinde bir meşgale bulmuşsun.

    yanıt2
    yanıt1
    T:

    Serpil Dürbünlüyü taklit eden sensin ben anlarım

    yanıt3
    yanıt1
    metin:

    Eyvallah Dürbünlü kafana göre takıl zaten bunu bilen biliyor

    yanıt2
    yanıt1
    Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title