Haberler

Defne Samyeli'nin Kızından "Üşümüyor musun?" Sorusuna Yanıt: Yağlı Besinler Yiyorum

Güncelleme:

Önceki gün yazdan kalma kıyafetle görüntülenen Derin Talu, muhabirlerin "Üşümüyor musun?" sorusuna "Yağlı besinleri çok tüketiyorum. O yüzden üşümüyorum" cevabını verdi.

Sosyal medya paylaşımlarıyla magazin sayfalarında kendisine yer bulan Derin Talu bir AVM'de muhabirler tarafından görüntülendi.

YAZDAN KALMA KIYAFETLE DOLAŞIYOR

Havaların soğuk olmasına rağmen yaz aylarından kalma bir kıyafetle görüntülenen, Defne Samyeli ile Eren Talu'nun kızları Derin muhabirlerin sorularını ayaküstü de olsa yanıtladı.

"YAĞLI BESİNLER YEDİĞİM İÇİN ÜŞÜMÜYORUM"

Alışveriş turunun ardından arkadaşlarıyla buluşmak üzere bir restoran'a geçen Derin Talu, "Bu ince kıyafetlerle dışarıda üşümüyor musunuz?" diye sorulunca gülerek şöyle dedi: "Yağlı besinleri çok tüketiyorum. O yüzden üşümüyorum."

Deren Talu böyle görüntülendi;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Defne Samyeli Eren Talu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (151)

HİKMET:

Kapalı kızlar güzel olmuyorlar, böyle açık saçık kızlar daha güzel , tatlı alımlı çekici. . Böyle kızlar hayatın her alanında rağbet görüyor. . Allah hikmet sahibidir. . Bu işin hikmeti nedir?Kadını böyle güzel yaratıp, cehenneme mi sokmak istiyor Allah ?

5
55
yanıtYanıtla
gogo:

''''Traş adama şart''''. Tersten okuyan beğensin

27
14
yanıtYanıtla
jagler:

Way, güzelmiş :))

yanıt22
yanıt3
MASUM KÖYLÜ:

Süpersin yaw. . . :))

yanıt20
yanıt3
Torbaci:

Bakire hatun varsa bana yazsin evleneceum

7
22
yanıtYanıtla
himmet:

Ozaman evlendirme programına katıl

yanıt9
yanıt2
ELA:

Vermezlerse kaçacan mı?

yanıt7
yanıt3
SAFFET:

GAÇACAM

yanıt2
yanıt4
angaralı:

hem hatun istiyon hem bakire lemi??sen torbaları biriktir içe içe doldur hacı

yanıt9
yanıt1
FAHRİ BEY KARDEŞİM:

BURADAN BULDUĞUN KIZLA EVLENECEKSEN SENİN AKLINA TÜKÜREYİM:)

yanıt4
yanıt0
Tüm 151 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title