Haberler

Define Kazasının Sır İsmi Nur Mehmet Pehlivanoğlu'dan Kan Donduran Açıklama!

Güncelleme:

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında araştırılan define kazasının sır ismi Nur Mehmet Pehlivanoğlu çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Müge Anlı'da araştırılan esrarengiz define kazısının sır ismi Nur Mehmet Pehlivanoğlu, Müge Anlı canlı yayınında konuştu. Nur Mehmet Pehlivanoğu, define ararken olanları anlattığı sırada kullandığı cümleyle Müge Anlı'yı çileden çıkarttı.

ZEHİRLENİP GÖÇÜK ALTINDA KALDI

Müge Anlı canlı yayınında herkesi çileden çıkartan Nur Mehmet Pehlivanoğlu, Silivri'deki define kazısı hakkında detayları anlattı. İstanbul'un Silivri İlçesine bağlı Gümüşyaka Semtinde 5 kişi önce villa kiraladı. Ardından kazdıkları tünelle define aradı. Ancak 12 Mart gecesi beş defineciden ikisi yani Enes Uçkan ve Cemal Gülgör karbondioksit gazından zehirlenip göçük altında kaldı. Ancak kayıp definecilerden Enes Uçkan'ın cep telefonu, ekibin lideri Nur Ahmet Pehlivan gözaltındayken Gümüşyaka'ya 15 km uzaklıktaki Seğmen bölgesinde sinyal verdi.

Defile Kazasıyla İlgili Sır İsmi Nur Mehmet Pehlivanoğlu'dan Kan Donduran Açıklama!

"300 SİKKEMİ ÇALDILAR"

Nur Ahmet Pehlivan isimli şahıs, Enes Uçkan ve Cemal Gülgör ile ilgili kan donduran açıklamalarda bulundu. Pehlivan, definenin olduğu kapıyı açmak için patlattıktan sonra Enes ve Cemal içeri girdi. Daha sonra ben de geldiğimde Enes ve Cemal'i yerde baygın yatarken gördüm. Yüzlerine su döktüm. Daha sonra soğan ve sarımsak sürdüm. Yanlarına da gaz maskesi bırakıp çıktım. Ertesi gün tünele girdiğimde ikisi de yoktu. 300 sikkemi çaldılar. Onları bulun" diyerek hem acılı aileyi hem de izleyenleri çileden çıkardı.

Defile Kazasıyla İlgili Sır İsmi Nur Mehmet Pehlivanoğlu'dan Kan Donduran Açıklama!

NE OLMUŞTU?

Gümüşyaka Mahallesi'nde kiraladıkları yazlık evin bahçe kısmında kazı yapan 5 kişiden 2'sinin zehirlenerek tünel içinde mahsur kaldığı bilgisi üzerine önce itfaiye ardından AFAD ekipleri son olarak da Türkiye Taşkömürü Kurumundan 9 kişilik ekip devreye girdi. Tam 3 yıldır tarihi eser bulmak amacıyla kazdıkları tünelde mahsur kaldığı iddia edilen kişiler için arama kurtarma çalışmaları devam ederken arama çalışmalarında 16. güne girildi. Definecilerin 3 yıldır kazdıkları tünelin 6 metre derinliğinde 120 metre uzunluğunda olduğu belirtiliyor. Silivri Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılırken olayla ilgili 3 kişi de gözaltına alındı.

Kaynak: Haberler.com / TV

Gümüşyaka Müge Anlı Haberler

Bakmadan Geçme

ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi?
500

Yorumlar (26)

ASABİ:

Bunları Türkiye de metro tünel açma işine vereceksin adamlar elle böyle kazıyorsa makina olsa mağmaya kadar iner. . :)))

31
2
yanıtYanıtla
fırat:

O zaman çalışmazlar , rapor alırlar sendika ayakları ile greve giderler falan filan

yanıt11
yanıt0
HAZİNEYİ EZİYETE DÖNÜŞTÜRMİYELİM:

DEVLETİN BULAMADIĞI BİR ÇOK ESER DEFİNECİLER TARAFINDAN BULUNUYOR AÇIN KARDEŞİM BİR KADROO BAĞLA MAAŞA BULDUĞUNDADA VER YÜZDESİNİ

32
1
yanıtYanıtla
SÜMBÜLLÜ:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınMüge ilkokul öğretmenim gibi sosyal medya hesabı açmış garip paylaşımlar yapıyor uzak kalmışlar dünyaya, Müge de aynı. Kendi dünyasına hapsolmuş annesi var sadece her şeye şaşırıyor. ''Onsonrra onnsonraa'' (ondasn sonra) diye diye def edelim bunları diyor. Zorlamı gitmişler? Millet fakirlikten ne yapacağını şaşırıyor. Kikir kikir gül sen tuzun kuru. Patates soğan kuyruğundan geliyor bunlar. Mersin Kazılarını programında işlesene ? Hadi. .

15
14
yanıtYanıtla
........................................:

OFFF BU NEYA. . . ZATEN OKUMADIK. . . . BOŞŞ

yanıt3
yanıt1
SEYFETTİN EL GÜNGÖRMEMİŞŞŞ:

on numara beş yıldızlı bomboş bir yorum daha. . . ne yazık ki. . zahmet ettin neyse

yanıt3
yanıt2
Zülfikar:

Göçmen Bakanlığı kurmaktan aciz ülke Panama kanalı kurmaya kalkarsa buna gülünür ancak. Niye bu memleket birsürü işsiz güçsüz Asyalı ve Afrikalı doldu.

21
6
yanıtYanıtla
Ademmm:

Kolay kazanmak istersen kaybolursun yabedenen yada ruhen.

18
3
yanıtYanıtla
ULM´DEN:

ADETA KENDI TOKATCILARIMIZ DOLANDIRICI VE SAHTEKARLARIMIZ ÜFÜRÜKCÜLERIMIZ YETERSIZ KALMISTA BÜYÜK BIR ATILIM YAPARAK YURT DISINDAN ITHAL EDER DURUMA GELMISIZ ÜLKEMIZI AVRUPAYA ATLAMA TASI GÖREN HER MILLETTEN HER RENKTEN VE IRKTAN INSANLARLA DOLMUS SANKI KAPIYI ACIK GÖREN DALMIS GÖRÜNÜMÜ VAR ACABA SINIRLAR SADECE BINLERCE KM: YOLLARDAN HER YIL KENDI ÜLKESINE ANA VATANINA GELEN SINIR KAPILARINDA GÜNES ALTINDA AC SUSUZ TUVALETSIZ KUYRUKLARDA 10-20 SAAT BEKLETILEN BIZ AVRUPALI TÜRKLER ICINMI VAR?

14
4
yanıtYanıtla
Mümtaz:

''Defile'' ne arkadaş??

15
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title