Haberler

Dedaş Çalışanları 5 Saat Sonra Mühürlü Binadan Çıktı

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş (DEDAŞ) işçileri, Mardin Belediyesi’nin mühürlediği binadan, zabıtanın mührü geçici olarak sökülmesiyle 5 saat sonra çıktılar.

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş (DEDAŞ) işçileri, Mardin Belediyesi'nin mühürlediği binadan, zabıtanın mührü geçici olarak sökülmesiyle 5 saat sonra çıktılar.

DEDAŞ işçileri, Mardin Belediyesi'nin mühürlediği binadan, zabıtanın mührü geçici olarak sökülmesiyle 5 saat sonra çıktı. Çalışanlar, zabıtaları belediye dışarı sloganlarıyla karşıladı. Mardin DEDAŞ İl Müdürü Tekin Türk, yaptığı açıklamada, "Yasal olmayan herhangi bir tebligat olmadan herhangi bir bildirimde bulunmadan binamızın mesai saatinde mühürlenmesi yapıldı. Saat 16.30 civarı yapılan mühürleme saat 21.10 civarında yine belediye ekipleri tarafından mühür sevki yapılmak suretiyle personelimiz hizmet binasından tahliye edildi. Yaklaşık bir 4 saatlik süre içerisinde 60 yakın kurum personelimiz, hürriyetinden yoksun kaldı. Hizmetlerimiz aksadı saat 18'de mesaimiz doluyor, gelen vatandaşlara hizmet sunamadık" dedi.

Türk, "Biz Dicle Dağıtım Şirketi olarak sunmuş olduğumuz elektrik enerjisi hizmetinin 6 aylık bir süreç içerisinde belediyemize yasal olarak alacağımızın tahsiliyle ilgili gerek resmi yazışmalarımızı kendilerini ziyaret ettik. Ödemeleri noktasında sözlü taleplerimize şu güne kadar cevap verilmemesi nedeniyle belediyenin hizmet binasının elektriği kesilmiştir. Haliyle bizim 20 yıllık hizmet binamızın bu şekil yasal olmayan bir şekilde mühürlenmesinin başka da bir tarifi olmaması gerekir" şeklinde konuştu. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Dicle Elektrik Dağıtım Mardin Belediyesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title