Haberler

Darty Türkiye'de 6. Mağazasını Carousel Alışveriş Merkezi'nde Açtı

Avrupa'da Dokuz Ülkede Faaliyet Gösteren İngiliz Kesa Electricals Plc Grubunun Beyaz Eşya ve Elektronik Alanındaki En Önemli Markası Darty, Türkiye'de 6. Mağazasını Bugün Carousel Alışveriş Merkezi İçinde Açtı.

Avrupa'da dokuz ülkede faaliyet gösteren İngiliz Kesa Electricals plc grubunun beyaz eşya ve elektronik alanındaki en önemli markası Darty, Türkiye'de 6. mağazasını bugün Carousel Alışveriş Merkezi içinde açtı.

Verilen bilgiye göre Darty'nin açılış nedeniyle ürünler için uyguladığı çok özel fiyatlar, müşteriler tarafından yoğun ilgi gördü. Darty'nin, Profilo Alışveriş Merkezi karşısı, Kale Alışveriş Merkezi, Yenibosna Koçtaş, İstinye Park ve Markiz Pasajı'ndan sonra Bakırköy Carousel'de hizmet verecek 6. mağazası toplam bin 200 metrekare alanda yer alıyor. Darty, ürün gamı olarak diğer mağazalarda da olduğu gibi elektronik ürünlerin yanı sıra küçük ev aletlerinden beyaz eşyaya kadar 5 binden fazla çeşit ürünü

müşterilerinin beğenisine sunuyor.

(SŞ-SŞ-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title