Haberler

Danny Colllins Filmi

Danny Colllins filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Danny Colllins filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Yaşı ilerlemekte olan rock yıldızı Danny Collins görünürde her şeye sahiptir. Yıllarca yorucu bir hayat sürmesi, başarısız ilişkiler, beste yapamamak ve her gece aynı şarkıları seslendirmek, zamanın çılgın rockçısında olumsuz etkilerini göstermeye başlamıştır. Çıkacağı son turnesini iptal eder ve New Jersey’nin küçük bir kasabasında bir otele yerleşerek, müziğe olan sevgisini ve yıldızlık yolunda ihmal ettiği ailesini yeniden keşfetmeye çalışır.

Yönetmen: Dan Fogelman

Senaryo: Dan Fogelman

Oyuncular: Melissa Benoist, Al Pacino, Jennifer Garner, Bobby Cannavale, Christopher Plummer, Josh Peck, Aarti Mann, Annette Bening, Katarina Cas, Anne McDaniels , Giselle Eisenberg , Eric Lange, Brian Smith, Michael Patrick McGill , Cassandra Starr, Scott Lawrence, Kiff VandenHeuvel , Tim Jo

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: Danny Colllins

Yapımcı Firma: 0

Yapım Yılı: 2015

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 106 dk.

Dağıtıcı Firma: Pinema

Vizyon Tarihi: 27.03.2015

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Dan Fogelman New Jersey Sinema Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title