Haberler

Damadın arabaya yazdırdığı yazı gelini de şaşkına uğrattı

Güncelleme:

Sakarya'da bir damadın gelin arabasına yazdırdığı "Dezenfektan döktüm yollarına korona olmadan gel yanıma" yazısı, gelin dahil herkesi hayretler içerisinde bıraktı.

Salgın döneminde, nikah kıyan çiftlerin kullandığı gelin arabalarının arkasına yazılı 'Evleniyoruz, mutluyuz' yazısı da yerini korona virüslü yazılara bıraktı. Akyazı ilçesinde Ömer Faruk ve Beyza Karacan çifti, dünya evine girdi. Ancak gelin arabasındaki söz ise herkesin dikkatini çekti.

Damadın arabaya yazdırdığı yazı gelini de şaşkına uğrattı

"KORONA OLMADAN GEL YANIMA"

Gelin arabasına yazdırılan yazı görenlerin bir kısmını şaşırtırken bir kısmını ise gülümsetti. Gelin arabasını süsleten damat Ömer Faruk Karacan, aracın üzerine; "Dezenfektan döktüm yollarına korna olmadan gel yanıma" yazısı yazarak gelini almaya gitti.

Damadın arabaya yazdırdığı yazı gelini de şaşkına uğrattı

GELİN DE ŞAŞIRDI

Yüzleri güldüren pankart ile koronavirüs salgınına da dikkat çekilirken, gelin Beyza Karacan ise, yazının kendisine de sürpriz olduğunu ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Sakarya Haberler

500

Yorumlar (149)

TOPLUMDAKİ ÇÜRÜME:

toplumun görgü seviyesi ciddi anlamda düştü. yediğini içtiğini paylaşmalar (ki bunu yapanların çoğu bunu ayda yılda bir yapabilecek maddi güçte), yeni gelin evi denilen saçmalıklar, okula giden çocuğuna öğretmen höt dese okulu basmalar, çocuğun psikolojisi bozuldu lafları, müzikten tutun da sinemaya kadar aşırı yozlaşma, büyüğe saygı küçüğe sevginin kalmaması, en ufak şeyde atarlanmalar, daire diye yüzbinlerce liraya kümes almalar (1 1) vs. vs. . . bu toplum nereye gidiyor böyle?

52
79
yanıtYanıtla
girilmez:

aynen kardeşim yokluktan değil bolluktan bunlar

yanıt10
yanıt7
Melike Doğan:

Doğru söylüyorsunuz

yanıt0
yanıt0
Tt:

Memleketin zeka seviyesi yerlerde malesef

67
28
yanıtYanıtla
Bm:

Memleketle ne alaka

yanıt7
yanıt8
Sami:

Boş iş bunlar, bu şekil sözleri çocuklarda söylüyo ben detaya takıldım, artık dindarlarda dar giyiyo ve gavur gibi dans ediyk gavur gibi pasta kesiyo. Sonra yılbaşı gavur adeti diyollar. Korona bu yüzden var. Eskiden insanlarımız böyle değildi, neyse oydu şimdi kim kimdir belli değil Allah sonumuzu hayır etsin. Açık tam açıldı kapalı uygun giyinmiyo. Bakalım ne olacak.

56
31
yanıtYanıtla
Veli:

Senin gibi geri kafalı gerizekalılar hala yaşıyormu?

yanıt20
yanıt35
Kadir Baba:

Demekki korana olsa gelme diyeceksin işte senin sevgin bu kadar insan eşine böylemi konuşur senin sevdan boş ben olsam o gelinin yerine seni bir dakika bile yanıma yaklaştırmam umarım anlamışsındır

29
46
yanıtYanıtla
Böylesini görmedim:

Duyar gibi duyar helal olsun..

yanıt0
yanıt0
İlya:

Adam kendisinden bahsediyor olamaz mı? Ben öyle algıladım. Hani, ben korona olmadan gel yanıma, diye.

yanıt8
yanıt1
Tüm 149 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title