Haberler

Dağdaki Yatırımı Gören Ünlü İş Adamı Ağaoğlu Şok Oldu

Güncelleme:

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, Elazığ'ın Baskil ilçesinde iş kadını Yasemin Açık tarafından dağ eteğinde yapımı devam eden devasa çimento fabrikasını görünce şok olduğunu söyledi.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu ve eski İstanbul Ticaret Odası Meclis Başkanı Atalay Şahinoğlu, Elazığ'ın Baskil ilçesi Pınarlı köyü sınırlarında dağ eteğinde yapımı devam eden çimento fabrikasında incelemelerde bulundu. Elazığ İş Kadınları Derneği (ELİKAD) Başkanı Yasemin Açık tarafından yapımı devam eden çimento fabrikasını gören Ağaoğlu, şaşkınlığını gizleyemeyerek önce bir iş kadınını, ardından da dağda böyle bir fabrikayı görünce şok olduğunu söyledi.

475 KİŞİ EKMEK YİYECEK

ELİKAD Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, fabrikanın çevre dostu olduğunu ve yakın zamanda faaliyete geçeceğini söyledi. Başarılı iş adamlarından Ali Ağaoğlu ve ekibini Elazığ'da ağırlamaktan mutlu olduklarını aktaran Açık, "Değerli bir iş adamının bizlere güç vermesi önemlidir. Ülkemizde kardeşlik ve barış ortamının oluşmasını, doğuda yatırımların artmasını amaçlıyoruz. Bizler fabrikamızda 475 kişiyi istihdam etmeyi hedefledik. Çözüm sürecini konuştuğumuz dönemde vatanına sahip çıkma, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının güçlendirilmesinde iş dünyasının yatırım yapması çok önemlidir. Ali Ağaoğlu'nun Elazığ'a yatırım yapmasını bekliyoruz" dedi.

AĞAOĞLU: ŞOKE OLDUM

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu da ziyaretiyle ilgili bilgi verdi. Dağın tepesinde fabrikayı gördüğünde şok olduğunu belirten Ağaoğlu, "İş dünyasında böylesi güzel bir yatırımı yapan, başarılı bir iş hanımının olması son derece önemlidir. İstihdama olan katkınızdan dolayı da saygıyla önünüzde eğiliyorum. Bu yatırımı dağ başında gerçekleştiren koca yürekli Yasemin hanıma teşekkür ediyorum. Örnek alınması gerekir, bu başarılarından dolayı kutluyorum" diye konuştu.

"GURUR DUYDUM"

Gördükleriyle Türk yatırımcısı olarak gurur duyduğunu kaydeden Ağaoğlu, çevreye önem veren bu fabrikanın bölgeye önemli bir katma değer kazandıracağını ifade etti.



Elazığ'ın Baskil ilçesine bağlı Pınarlı köyü sınırlarında Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne hizmet verecek olan Türkiye'nin en çevreci, bölgede ise özel müteşebbis tarafından cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımı olan çimento fabrikasında 475 kişinin çalışması ve günlük 5 ton çimento üretilmesi hedefleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ağaoğlu Şirketler Grubu Ali Ağaoğlu Baskil Elazığ Üst Manşet Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

YETER ÖNAL:

YASEMİN HANIMI KUTLUYORUM VE BİR ELAZIĞLI OLARAK GURUR DUYUYORUZ. MEMLEKETİNE KARŞI SADIK VE VEFALI BİRİ. . . ÖRNEK İNSAN . . . SAYGILARIMLA.

17
0
yanıtYanıtla
Ahmet Çelik:

Ağaoğlu tabiimi şaşırır, herkes kendisi gibi gökdelen yapmıyor, istihdam yaratacak şeyler yapıyor, ve de İstanbul''dan başka yerlere de yatırımlar yapıyor. Can''ı gönülden bu yüreklimYasemin hanımı tebrik ediyorum.

yanıt3
yanıt0
Zekeriya Tanrıverdi:

YASEMİN hanımı kutluyorum memleketimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Daha çok projelere imza atar allah izin verirse. BAŞARILAR YASEMİN HANIM.

11
0
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Kadin okumus profesör olmus. Sen lise tahsilini yarida birakmissin, tabiiki soke olacaksin. Aslinda senin gibi insaat mühendisi olmayan mimar mühendis olmayan adamlara insaat sirketi kurmak icin ruhsat verilmemeli. Insaattan ne anlasin sasacak tabiiki.

6
3
yanıtYanıtla
...:

RECEP KARDEŞİM ALLAH (CC) VERMİŞ ONCA SERVETİ EEE BİR GÜN ONUNDA HESABINI SORAR. . . BİR İŞ KURMAK İÇİN ONUN EĞİTİMİNİ İLLA ALMAK GEREKMİYOR PARASI OLAN İŞ KURAR VE BU İŞLE DE İLGİLİ EĞİTİM GÖRMÜŞ OKUMUŞ İNSANLARI İSTİHDAM EDER ORASI PROBLEM DEĞİL. . .

yanıt5
yanıt3
Recep Atli:

Hadi bünyesine mühendisleri aldi diyelim. Is anlasmasinin altina imzayi bu cahil herif atiyor. Almanyada böyle birsey olamaz. Hicbir sigorta sirketi cikacak bir problemde ödeme yapmaz. Allah sana niye vermemis o serveti. Onada zembille inmedi herhalde. Türkiyede kanunlar is düzeni yol düzeni insaat düzeni diye bir sey yok. Olmasi gereken devletin yüzde 10 bile yok.

yanıt1
yanıt0
Elazığlı:

Ak parti adaylığına seçilmemişti yasemin hanım keşke seçilmiş olsaydı 4 tane vekili orda yatıp para almaya gönderdik yasemin hanım gibi biri gitse en azından memleketimiz için yararlı işler yapardı.

7
2
yanıtYanıtla
Yaşa Varol:

Çoğu zengin erkekten daha vatan sever.Yürü kim tutar...

7
0
yanıtYanıtla
remzi:

hanımefendiye canı gönülden başarılar dilerim. öbürü şaşırır tabii. vizyonu o kadar. 10 m genişliğinde yolun kenarına 35 katlı bina.

6
0
yanıtYanıtla
yener:

elini öperim ablamın ALLAH selamet versin

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title