Haberler

    Cyberpunk 2077 1.31 Yaması Oyuna Eklendi

    Güncelleme:

    Çeşitli düzeltmeler ve iyileştirmelerle oyun performansını arttırmayı amaçlayan Cyberpunk 2077 1.31 yaması yayınlandı.

    Çeşitli düzeltmeler ve iyileştirmelerle oyun performansını arttırmayı amaçlayan Cyberpunk 2077 1.31 yaması yayınlandı.

    Geçtiğimiz yılın hiç şüphesiz adından en çok söz ettiren yapımı Cyberpunk 2077 oldu. Gerek çalkantılı geliştirme süreci, gerek arka arkaya gelen erteleme haberleri, gerekse de oyunun CD Projekt Red'in biz oyunculara vadettiğinden çok daha uzak bir performans ile çıkış yapması oyunun bir türlü gündemden düşmemesinde etkili oldu. Ancak CD Projekt Red her şeye rağmen son yılların en büyük hayal kırıklığı olarak da tanımlanan Cyberpunk 2077'den vazgeçmiş değil. Oyunu düzenli güncellemeler ile desteklemeye devam eden geliştiriciler son olarak 1.31 yamasını da yayınladılar.

    ohnny Silverhand Keanu Reeves Tarafından Canlandırılmasaydı Nasıl Görünürdü?

    Görece olarak büyük bir yama olan ve oyuna Johnny Silverhand karakterinin dış görünüşünü değiştirmekten tutun da farklı şeyler ekleyen 1.3 yamasının ardından daha performans odaklı bir yama olan Cyberpunk 1.31 yamasında çeşitli görevlerdeki sorunların giderildiğini, oyun deneyimini baltalayan performans sorunlarına odaklanıldığını, açık dünyada karşılaşılan bazı can sıkıcı hataların düzeltildiğini ve oyunculara daha stabil bir deneyim sunulmaya çalışıldığını görüyoruz. PC, oyunun çıkış yaptığı konsollar ve Stadia platformlarının tümü için yayınlanan yamanın neler içerdiğinin tümüne ise buradaki linkten göz atabilirsiniz.

    Cyberpunk 2077 için ufukta ise daha çok yol var. Geliştiriciler tarafından paylaşılan yol haritasını bir kez daha hatırlayacak olursak bu yıl için önümüzde diğer ücretsiz DLC'ler ve oyunun yeni nesil konsollara gelişi var. CD Projekt Red'in bu kadar hayal kırıklığından sonra oyuncuların gönlünü bu güncellemeler ile nasıl kazanacağını ise hep birlikte göreceğiz.

    The post Cyberpunk 2077 1.31 Yaması Oyuna Eklendi appeared first on SaveButonu.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title