Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjdeyi açıkladığı Dolmabahçe'ye tekbirlerle uğurlandı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma namazını kıldığı Eyüp Sultan'dan herkesin merakla beklediği müjdeyi açıklamak için Dolmabahçe'deki ofisine geçti. Cami çıkışı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Erdoğan'ın aracına bindiği sırada vatandaşların tekbir getirmesi dikkat çekti.

"TÜRKİYE'DE YENİ BİR DÖNEM AÇILACAK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün açıkladığı doğal gaz müjdesi için, "İnşallah Cuma günü tüm milletimize bir müjdeyi vermekle karşı karşıya olacağımızı tahmin ediyor ve buna inanıyorum. Şu anda bu müjdenin hayalleri rüyası içindeyiz. Cuma günü inşallah bu müjdeyi milletimize vermek suretiyle Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağına şimdiden inanıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

VATANDAŞLAR TEKBİRLERLE UĞURLADI

Bugün saat 15:00'te Dolmabahçe'deki ofisinde yaptığı açıklama ile doğal gaz müjdesini veren Erdoğan, cuma namazını kıldığı Eyüp Sultan'dan vatandaşların tekbirleri eşliğinde uğurlandı.

HEYECANLANDIRAN PAYLAŞIMLAR GELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklayacağı müjdeden önce Erdoğan'ın en yakınındaki isimlerden heyecanlandıran paylaşımlar geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak; Necip Fazıl Kısakürek'in "Surda Bir Gedik Açtık" şiirinden şu dizeleri paylaştı: "Surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes,Ey kahpe rüzgar artık ne yandan esersen es!"

İletişim Başkanı Fahrettin Altun da "Müjdeler Olsun" hashtagiyle bir paylaşım yaptı. Altun paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Memleketimiz için, gelecek nesiller için duyguda biriz. Sevinçte biriz. Hüzünde biriz. Bugün bir müjdemiz var. Heyecanda biriz."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Dolmabahçe Sarayı Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title