Haberler

Çukurova Rock Festivali'nde Muhteşem Final!

Güncelleme:

Üçüncü senesinde müzikseverlerin tam desteğini alarak gelenekselleştiğini kanıtlayan Çukurova Rock Festivali sona erdi.

Umut Kuzey öncülüğünde Milyon Yapım Organizasyon tarafından gerçekleştirilen festivale 4 günde 100 binden fazla dinleyici akın etti. Festivalin son gününde sırasıyla Aktör, Yirmi7, Gazapizm, Yeni Türkü, Pamela, Cem Adrian ve Mazhar Fuat Özkan sahne aldı. Yıldızların sahne aldığı festivalde dört gün boyunca, Türk rock müziğinin kraliçesi Şebnem Ferah'tan; Athena'dan Mor ve Ötesi'ne; Moğollar'dan Manga'ya; Pentagram'dan Ceza'ya birbirinden başarılı isimler performans sergiledi. Umut Kuzey; Çukurova Rock Festivali'ne katılan tüm müzikseverlere ve sanatçılara teşekkür ederek, bir Adanalı olarak festivalin her yıl daha da büyümesinden gurur duyduğunu dile getirdi ve Eskişehir'de buluşmak üzere, dedi.

Yıl boyunca Türkiye'nin dört bir yanında gerçekleştirdiği birçok büyük festivalde yüzbinlerce genci rock ve alternatif müziğin yıldızlarıyla buluşturan Milyon Yapım'ın yaklaşan bir sonraki durakları; EskiFest (25-28 Nisan) ve MilyonFest İzmir (2-5 Mayıs) olarak duyuruldu.

Milyon Bilet ve Redbull'un katkılarıyla gerçekleşecek festival, %100 müzik ve eğlence sloganıyla, Türkiye'nin gençlik ve müzik kanalı Milyon Tv ekranlarından da canlı olarak yayınlanıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şebnem Ferah Umut Kuzey Çukurova Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title