Haberler

Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş'a ziyaretler

Güncelleme:

Çubuk ilçesinde bazı kurumların müdürleri, Belediye Başkanı Baki Demirbaş'ı ziyaret etti.

Çubuk ilçesinde bazı kurumların müdürleri, Belediye Başkanı Baki Demirbaş'ı ziyaret etti.

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Cengiz Akbayrak, İlçe Mal Müdürü Zeki Çoban, Kaymakamlık Vakıf Müdürü Alaaddin Almış, İlçe Nüfus Müdürü Hüseyin Ayvacı, Vergi Dairesi Müdürü Nevzat Özyolcu ve İlçe Tapu Müdürü Süleyman Çelebi Hüyüklü, Belediye Başkanı Demirbaş ile bir süre görüştü.

Demirbaş, ilçede birinci hedeflerinin istihdam artırıcı çalışmalar yapmak olduğunu söyledi.

138 yıllık tarihi geçmişi olan ilçeyi her yönden ileri seviyelere taşıyacak çalışmalarıma hız verdiklerini anlatan Demirbaş, şöyle konuştu:

"Açılacak iş sahaları ile istihdam sağlayıp, işsizliğin önüne geçmeyi hedefliyoruz. Tabi bunu yaparken tek başımıza değil de kentin dinamikleri ile bunu başaracağız. Halkımıza en iyi hizmeti vermek için ben dahi tüm çalışma arkadaşlarımızın gecesini gündüzüne katıyor. Biz bu kentin hizmetkarı olmak için yola çıktık. Yaklaşık 100 bin nüfuslu bir ilçeyi yönetiyoruz. İlçemizin en büyük sorunu ise işsizlik olarak karşımıza çıkıyor. Bu sorunu çözmek için ise yatırımcıyı ilçemize çekmek ve onların önüne açacak çalışmalar yapmaktır."

Kaynak: AA / Güncel

Abdullah Demirbaş Baki Demirbaş Çubuk Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title